Γιατί ο πρωθυπουργός έχει συνέχεια τα χέρια στις τσέπες;

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον Τσίπρα ως «περιφερόμενο πρωθυπουργό με τα χέρια στις τσέπες»!

Must Read

Έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση η κακή συνήθεια του πρωθυπουργού να έχει συνέχεια τα χέρια στις τσέπες. Ακόμα και σε κορυφαίες στιγμές, όπως επιθεώρηση αγήματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός παγκοσμίως που ενώ του αποδίδουν τιμές, αυτός εχει τα χέρια στην τσέπη.

Μητσοτάκης τσέπες

Σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του, ο πρωθυπουργός έχει την τάση να βάζει τα χέρια στην τσέπη. Ακόμα και για το ελάχιστο χρονικό διάστημα που θέλει να απευθυνθεί σε άλλους ή να κάνει χειραψία, οπότε αναγκαστικά βγάζει τα χέρια, βλέπουμε στην κάμερα με νευρικές κινήσεις να τα ξαναβάζει στην τσέπη.

Μητσοτάκης Τρίκαλα τσέπες

Πέραν από της ασέβειας που δείχνει αυτή η στάση, υπάρχει και η γλώσσα του σώματος. Η συνεχής τοποθέτηση των χεριών στις τσέπες, δείχνει έναν άνθρωπο με τεράστια ανασφάλεια, αλλά κυρίως έναν άνθρωπο που έχει κάτι να κρύψει. Αυτό τουλάχιστον είναι η εξήγηση που δίνουν οι ειδικοί.

Μητσοτάκης για Τσίπρα τσέπες

Ας ελπίσουμε να μην θέλει να κρύψει κάποια νέα προσφυγή στο ΔΝΤ. Η μεγάλη ειρωνεία πάντως είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2015 σε συνέντευξή του, όταν διεκδικούσε την αρχηγία της νέας Δημοκρατίας, είχε χαρακτηρίσει τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως «περιφερόμενο πρωθυπουργό με τα χέρια στις τσέπες»! Που να το φανταζόμασταν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This