Σάββατο 24/7/2021

Χαρδαλιάς από Θεσσαλονίκη: Δεν θα αυστηροποιηθούν τα μέτρα (video)

Χρυσοχοΐδης: «Θα τηρήσουμε τα μέτρα με αυστηρότητα»

Καθησυχάζει από τη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Χαρδαλιάς ότι δεν προβλέπεται να επιβληθούν πιο σκληρά μέτρα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα μαζί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για έκτακτη σύσκεψη αναφορικά με την κατάσταση της πανδημίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ζήτησε από τους πολίτες να εφαρμόζουν πιστά τα μέτρα και διαβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει θέμα πανικού, υπάρχει θέμα απόλυτης επιφυλακής. Δεν υπάρχει θέμα αυστηροποίησης των μέτρων, υπάρχει θέμα αυστηρής τήρησης των υπαρχόντων».

Χρυσοχοΐδης: «Είμαστε εδώ για μην επαναληφθεί ο Νοέμβριος»

Από πλευράς του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο ίδιο μήκος κύμματος, μίλησε για αύξηση κρουσμάτων, η οποία όμως δεν είναι έκρηξη. Όπως υπογράμμισε «θα τηρήσουμε τα μέτρα με προσήλωση, με σεβασμό και αυστηρότητα», ενώ τόνισε ότι ο ίδιος και ο Χαρδαλιάς βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη με εντολή Μητσοτάκη για να μην επαναληφθούν οι εικόνες του Νοεμβρίου. Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι το σχέδιο του εμβολιασμού, παρά τις καθυστερήσεις λειτουργεί… άψογα: «οι εμβολιασμοί γίνονται κανονικά, με αρκετά μεγάλη ταχύτητα, σε συνδυασμό πάντα και με τον εφοδιασμό των εμβολίων».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ