Σάββατο 24/7/2021

Η Καλυψώ λύνει και δένει στο Προεδρικό Μέγαρο!

To τρίτο lockdown είναι εδώ όμως η Πρόεδρος και η γάτα της περί άλλα τυρβάζουν

Και η Καλυψώ… χτενίζεται! Το περίφημο «ζωή και κότα» μετέτρεψε σε «ζωή και γάτα» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Οι φωτογραφίες της γάτας της Καλυψώς του Προεδρικού Μεγάρου, που κυκλοφόρησαν ύστερα από τη συνάντηση που είχε η Πρόεδρος με τον υπουργό Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, δείχνουν ακριβώς αυτό. Οτι μια ψιψίνα είναι το πραγματικό αφεντικό του Προεδρικού Μεγάρου.

Η γάτα περιφέρεται στο γραφείο της Προέδρου, περπατά πάνω του και ύστερα στρογγυλοκάθεται στην προεδρική καρέκλα… Την Καλυψώ υιοθέτησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την επίσκεψή της στην Κάλυμνο και, από ό,τι φαίνεται, της έδωσε… πλήρη δικαιώματα. Ακόμα και να κάνει… κατάληψη στη θέση της.

gata kalipso proedriko megaro3 0 0

Στην αίθουσα

Και είναι τόση η αδυναμία της Σακελλαροπούλου στη γάτα, που ακόμη και όταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε για να συζητήσει μαζί της στο Προεδρικό Μέγαρο, η Καλυψώ εισέβαλε στην αίθουσα και απαίτησε με το νιαούρισμά της την προσοχή.
«Τι είναι αυτό;» ρώτησε ο πρωθυπουργός. «Δεν ξέρεις την Καλυψώ;» αποκρίθηκε η κυρία Σακελλαροπούλου και του… σύστησε την περίφημη γάτα, η οποία δεν δίστασε να θρονιαστεί στην αγκαλιά του. Την ώρα που οι πολίτες βράζουν από οργή για τις νέες περιπέτειες στις οποίες θα τους υποβάλει το τρίτο lockdown, η Πρόεδρος και η γάτα της περί άλλα τυρβάζουν.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ