Σάββατο 8/5/2021

Πολιτευτής της ΝΔ ζητάει την παραίτηση του… πετυχημένου Μηταράκη!

Μια χαρά τα 'χει καταφέρει ο... πετυχημένος

Ο… πετυχημένος υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης έχει καταφέρει τα απίστευτα! Δεν είναι έξαλλοι μαζί του μόνο οι κάτοικοι του Έβρου, που τον… περιποιήθηκαν στην πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή, αλλά και υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας!

Μάλιστα στέλεχος του κόμματος με ανάρτησή της στο facebook όχι μόνο εκφράζει την αντίθεσή της στην ανακοίνωση της ΝΔ που καταδικάζει τις διαμαρτυρίες κατοίκων του Έβρου κατά του Μηταράκη, αλλά ζητάει και την παραίτησή του!

Ο λόγος για την πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο, Χρυσή Μπαχαρίδου, που γράφει τα εξής:

«Δηλώνω αντίθετη και δεν με εκφράζει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ.

Υπερασπίζομαι από πάντα και για πάντα τον τόπο μου και τους κατοίκους του. Κύριοι των Αθηνών και τοπικοί Βουλευτές σας θυμίζω ότι η πολιτική δεν παράγεται στο κέντρο!!!

Στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας ήμασταν όλοι εμείς που κάνουμε καθημερινό αγώνα να κρατήσουμε την περιοχή μας. Όλοι εμείς μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις ήμασταν πέρσι στην πρώτη γραμμή για να κρατήσουμε τα σύνορα μας.

Η αδιάλλακτη στάση του κ. Μηταράκη και οι ανεπαρκείς χειρισμοί δημιούργησαν αρνητικό κλίμα και θα πρέπει οι βουλευτές του Έβρου να ζητήσουν την παραίτηση του.

Χρυσή Μπαχαρίδου – Πολιτευτής ΝΔ Έβρου»

Δηλώνω αντίθετη και δεν με εκφράζει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ. Υπερασπίζομαι από πάντα και για πάντα τον…

Posted by Chrysi Bacharidou on Monday, February 8, 2021

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ