Σάββατο 19/6/2021

Στέλεχος της ΝΔ που διαμαρτύρεται για το ΚΥΤ στον Έβρο κατέθεσε αίτηση πρόσληψης εκεί!

Δεν θα βαρεθούμε ποτέ με τους πολιτικούς μας!

Στέλεχος και πολιτεύτρια της Ν.Δ. πρωταγωνίστησε στις αντιδράσεις για το ΚΥΤ στο Φυλάκιο Έβρου. Με μία φορτισμένη ανακοίνωση της μάλιστα ζήτησε και την παραίτηση του αρμόδιου υπουργού Νότη Μηταράκη, διαφωνώντας με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος. Αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι βρισκόταν κι αυτή στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας αντιδρώντας στην κατασκευή της δομής.

Το οξύμωρο στην περίπτωση της κύριας Χρυσής Μπαχαρίδου όμως είναι ότι και η ίδια είχε καταθέσει αίτηση για να προσληφθεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου στην συγκεκριμένη δομή: Στο ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου! Συγκεκριμένα, το στέλεχος της Ν.Δ. κατέθεσε αίτηση προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με το άρθρο 21 του Ν.2190/1994, με φορέα πρόσληψης το ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου και κωδικό θέσης 1007.

Παρ’ όλα αυτά, την επόμενη των διαμαρτυριών των κατοίκων, είχε σηκώσει την ακόλουθη ανάρτηση:

Δηλώνω αντίθετη και δεν με εκφράζει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ.

Υπερασπίζομαι από πάντα και για πάντα τον τόπο μου και τους κατοίκους του. Κύριοι των Αθηνών και τοπικοί Βουλευτές σας θυμίζω ότι η πολιτική δεν παράγεται στο κέντρο!!!

Στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας ήμασταν όλοι εμείς που κάνουμε καθημερινό αγώνα να κρατήσουμε την περιοχή μας. Όλοι εμείς μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις ήμασταν πέρσι στην πρώτη γραμμή για να κρατήσουμε τα σύνορα μας.

Η αδιάλλακτη στάση του κ. Μηταράκη και οι ανεπαρκείς χειρισμοί δημιούργησαν αρνητικό κλίμα και θα πρέπει οι βουλευτές του Έβρου να ζητήσουν την παραίτηση του.

Χρυσή Μπαχαρίδου

Πολιτευτής ΝΔ Έβρου

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ