Χωρίς τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα «έτρεχε» το υπερ-εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν στελεχώσει το κέντρο

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω ανάρτησής του στο Twitter ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που συνδράμουν το έργο του εμβολιασμού στο υπερ-εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι, ενώ τόνισε ότι αυτό που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να έχουν οι πολίτες την εξυπηρέτηση που τους αξίζει.

Διαβάστε ακόμα: Στο υπερ-εμβολιαστικό κέντρο του Αμαρουσίου ο Μητσοτάκης: «Να πείσουμε τον κόσμο» (video)

«Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν στελεχώσει το κέντρο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι πολίτες να έρχονται, να έχουν την εξυπηρέτηση που τους αξίζει, να εμβολιάζονται με ασφάλεια και η διαδικασία να τρέχει με όσο το δυνατόν πιο γρήγορους ρυθμούς» επεσήμανε ο Πρωθυπουργός.

«Δεσμευτήκαμε να εμβολιάζουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια τους συμπολίτες μας που θέλουν να εμβολιαστούν, ανάλογα με τη ροή εμβολίων που λαμβάνουμε. Από Δευτέρα θα υποδεχτούμε τους πρώτους Αθηναίους στο εμβολιαστικό κέντρο “Προμηθέας” στο Μαρούσι», έγραφε ακόμα στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This