Δευτέρα 2/8/2021

Χωρίς τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα «έτρεχε» το υπερ-εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν στελεχώσει το κέντρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω ανάρτησής του στο Twitter ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που συνδράμουν το έργο του εμβολιασμού στο υπερ-εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι, ενώ τόνισε ότι αυτό που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να έχουν οι πολίτες την εξυπηρέτηση που τους αξίζει.

Διαβάστε ακόμα: Στο υπερ-εμβολιαστικό κέντρο του Αμαρουσίου ο Μητσοτάκης: «Να πείσουμε τον κόσμο» (video)

«Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν στελεχώσει το κέντρο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι πολίτες να έρχονται, να έχουν την εξυπηρέτηση που τους αξίζει, να εμβολιάζονται με ασφάλεια και η διαδικασία να τρέχει με όσο το δυνατόν πιο γρήγορους ρυθμούς» επεσήμανε ο Πρωθυπουργός.

«Δεσμευτήκαμε να εμβολιάζουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια τους συμπολίτες μας που θέλουν να εμβολιαστούν, ανάλογα με τη ροή εμβολίων που λαμβάνουμε. Από Δευτέρα θα υποδεχτούμε τους πρώτους Αθηναίους στο εμβολιαστικό κέντρο “Προμηθέας” στο Μαρούσι», έγραφε ακόμα στην ανάρτηση.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ