Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για το μισθολόγιο της ΑΑΔΕ

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης καταψήφισαν.

Must Read

Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής – κατά πλειοψηφία – το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για το μισθολόγιο της ΑΑΔΕ, το οποίο νωρίτερα ο Χρήστος Σταϊκούρας χαρακτήρισε «αλλαγή κουλτούρας».

Σε αυτό συμπεριελήφθησαν και οι τροπολογίες με τις ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών (προβλέπει την απαλλαγή επαγγελματικών από μισθώματα και τον Μάρτιο), την εισαγωγή χρήσης ψηφιακών μέσων στις αρχαιρεσίες αθλητικών ενώσεων, την προκαταβολή σύνταξης και τη ρύθμιση θεμάτων για την άσκηση ανακοπής κατά της εκτελεστικής διαδικασίας εκποίησης της περιουσίας του οφειλέτη ενώπιον του πτωχευτικού δικαστηρίου.

Επί της αρχής και επί του συνόλου του νομοσχεδίου, ψήφισαν «υπέρ» οι βουλευτές της ΝΔ ενώ οι βουλευτές της αντιπολίτευσης καταψήφισαν.

Όπως είπε κλείνοντας τη συζήτηση ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, «η κυβέρνηση διαχειρίζεται την οριακή κατάσταση που δημιούργησε η πανδημία, προχωρά στους εμβολιασμούς, αντιμετωπίζει τις συνέπειες στην οικονομία, στηρίζει αυτούς που έχουν πληγεί, και διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για δυναμική επανεκκίνηση της οικονομίας μετά την άρση των περιορισμών. Η προσπάθεια αυτή, πρόσθεσε, συντελείται με τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας στο πρόσωπο του πρωθυπουργού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This