Δείτε απευθείας την πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή για #metoo και υπόθεση Λιγνάδη

Η συζήτηση στην Ολομέλεια

Must Read

Συζήτηση στην Ολομέλεια κατόπιν αιτήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει πρωτοβουλίες για τον κώδικα δεοντολογίας και τη σεξουαλική κακοποίηση, με φόντο την υπόθεση Λιγνάδη και τις καταγγελίες στο πλαίσιο του MeToo.

Βέβαια όλοι ξέρουμε ότι η κατάσταση θα φτάσει στο επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, με Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, για ένα θέμα σοβαρό που καλό θα ήταν να αντιμετωπιζόταν με τον ανάλογο τρόπο και από τους πολιτικούς αρχηγούς

Με την έναρξη της διαδικασίας τοποθετείται ο Πρωθυπουργός και εν συνεχεία οι αρχηγοί των κομμάτων θα διατυπώσουν τις απόψεις τους.

Ακολουθούν η δευτερολογία του Πρωθυπουργού και αμέσως μετά οι δευτερολογίες των αρχηγών, ενώ η συνεδρίαση θα κλείσει με ολιγόλεπτη ομιλία (τριτολογία) του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This