Παρασκευή, 16 Απρίλιος 2021

Δεν έχουν τον Θεό τους! Θέλουν ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Τμήματος στο Λιμάνι του Ηρακλείου;

Η ιστορία ενός τόπου δεν μεταβιβάζεται σε ιδιώτες

Από άκρη σε άκρη φαίνεται ότι θα αρχίσει να ξεσηκώνεται η Ελλάδα, με τα καμώματα της κυβέρνησης, που τα έχει κάνει μπάχαλο με τους δασικούς χάρτες σε όλη τη χώρα, αλλά σχεδιάζει να ιδιωτικοποιήσει και σημαντικά ιστορικά μνημεία!

Αυτά τα δυο «καυτά» θέματα συζητήθηκαν σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη να κάνει λόγο για την αναγκαιότητα άμεσης ενημέρωσης και αναμόρφωσης των δασικών χαρτών στην Κρήτη, αλλά και την εξαίρεση του Ενετικού Τμήματος του Λιμένος Ηρακλείου, από το «πακέτο» της σχεδιαζόμενης ιδιωτικοποίησης του Λιμένα του Ηρακλείου!

Στο θέμα των δασικών χαρτών, όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης, η Περιφέρεια συνεργάζεται με τους φορείς, με στόχο την ορθή απεικόνιση και την άμεση ενημέρωση των χαρτών που έχουν αναρτηθεί. Ο Περιφερειάρχης αναφερόμενος στο θέμα της φημολογούμενης ιδιωτικοποίησης του Ενετικού Τμήματος του Λιμένος Ηρακλείου, εξέφρασε την αντίθεσή του σε αυτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας ότι η ιστορία ενός τόπου δεν μεταβιβάζεται σε ιδιώτες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ