Δεν έχουν τον Θεό τους! Θέλουν ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Τμήματος στο Λιμάνι του Ηρακλείου;

Η ιστορία ενός τόπου δεν μεταβιβάζεται σε ιδιώτες

Must Read

Από άκρη σε άκρη φαίνεται ότι θα αρχίσει να ξεσηκώνεται η Ελλάδα, με τα καμώματα της κυβέρνησης, που τα έχει κάνει μπάχαλο με τους δασικούς χάρτες σε όλη τη χώρα, αλλά σχεδιάζει να ιδιωτικοποιήσει και σημαντικά ιστορικά μνημεία!

Αυτά τα δυο «καυτά» θέματα συζητήθηκαν σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη να κάνει λόγο για την αναγκαιότητα άμεσης ενημέρωσης και αναμόρφωσης των δασικών χαρτών στην Κρήτη, αλλά και την εξαίρεση του Ενετικού Τμήματος του Λιμένος Ηρακλείου, από το «πακέτο» της σχεδιαζόμενης ιδιωτικοποίησης του Λιμένα του Ηρακλείου!

Στο θέμα των δασικών χαρτών, όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης, η Περιφέρεια συνεργάζεται με τους φορείς, με στόχο την ορθή απεικόνιση και την άμεση ενημέρωση των χαρτών που έχουν αναρτηθεί. Ο Περιφερειάρχης αναφερόμενος στο θέμα της φημολογούμενης ιδιωτικοποίησης του Ενετικού Τμήματος του Λιμένος Ηρακλείου, εξέφρασε την αντίθεσή του σε αυτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας ότι η ιστορία ενός τόπου δεν μεταβιβάζεται σε ιδιώτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This