Παρασκευή, 23 Απρ 2021

Χυδαιότητες από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κατά του πρωθυπουργού: «Στη φυλακή έπρεπε να είναι ο Κούλης!»

Η ΝΔ ζήτησε τη διαγραφή του εν λόγω στελέχους

Θέλει ο Τσίπρας να κρυφτεί και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον αφήνει!

Με μια αισχρή ανάρτηση στο διαδίκτυο και ενώ την προηγούμενη ημέρα από τη Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδοκίμαζε για το θεαθήναι τις ηλεκτρονικές χυδαιότητες, η πρόεδρος της Κομματικής Οργάνωσης Ασπροπύργου, Ελένη Κωνσταντίνου, αναφέρει σε έξαλλο ύφος, που ακυρώνει τη δήθεν πολιτισμένη εμφάνιση Τσίπρα, ότι «στη φυλακή έπρεπε να είναι ο Κούλης και η Μενδώνη και άλλοι από τους κόλπους της ΝΔ, μαζί με τον Λιγνάδη. Δεν ξεχνάμε πως η παιδεραστία και η κακοποίηση στην προκειμένη περίπτωση, και πρώτη στα ελληνικά χρονικά της πολιτικής του τόπου, έχει όνομα: Λέγεται ΝΔ».

Η ΝΔ ζήτησε τη διαγραφή του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, παρατηρώντας λακωνικά ότι «κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου».

Στον απόηχο της κοινοβουλευτικής μάχης, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ, Αριστοτελία Πελώνη, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τη στάση του «συσκοτίζει το πρόβλημα» και υπογράμμισε ότι στη συζήτηση στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποκήρυξε τον Παύλο Πολάκη και άλλους βουλευτές του, οι οποίοι «συμμετείχαν τις τελευταίες μέρες στην εκστρατεία λάσπης της δημόσιας ζωής».

Για το ίδιο θέμα, ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, δήλωσε ότι «πρόθεση του πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική συζήτηση ήταν μια δέσμη μέτρων, ώστε να αντιμετωπιστούν καταχρηστικές συμπεριφορές εξουσίας και σεξουαλικών εκτροπών», υποστηρίζοντας ότι «η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να παραιτηθεί η υπουργός Πολιτισμού έπεσε στο κενό».

Συγκάλυψη διπλού σκανδάλου

Στη γραμμή της πρωθυπουργικής συγκάλυψης επέμεινε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο εκπρόσωπος Νάσος Ηλιόπουλος δήλωσε σχετικά: «Μετά και τη χθεσινή παραδοχή του ίδιου του πρωθυπουργού στη Βουλή ότι επί 15 μέρες η κυβέρνηση έλεγε ψέματα πως ο Λιγνάδης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, πανηγυρικά αποδείχθηκε ότι πλέον μιλάμε για συγκάλυψη ενός διπλού σκανδάλου, του σκανδάλου Λιγνάδη – Μενδώνη».

Από το ΚΙΝ.ΑΛ., ο Παύλος Χρηστίδης σημείωσε ότι οι κυβερνητικές πολιτικές ευθύνες συνοψίζονται στον απευθείας διορισμό Λιγνάδη και στην άρνηση ανάληψης ευθυνών. «Ισόβια κάθειρξη, χημικός ή χειρουργικός ευνουχισμός και κατάσχεση του συνόλου κινητής και ακίνητης περιουσίας στους παιδοβιαστές», επανέλαβε η Ελληνική Λύση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ