Χυδαιότητες από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κατά του πρωθυπουργού: «Στη φυλακή έπρεπε να είναι ο Κούλης!»

Η ΝΔ ζήτησε τη διαγραφή του εν λόγω στελέχους

Must Read

Θέλει ο Τσίπρας να κρυφτεί και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον αφήνει!

Με μια αισχρή ανάρτηση στο διαδίκτυο και ενώ την προηγούμενη ημέρα από τη Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδοκίμαζε για το θεαθήναι τις ηλεκτρονικές χυδαιότητες, η πρόεδρος της Κομματικής Οργάνωσης Ασπροπύργου, Ελένη Κωνσταντίνου, αναφέρει σε έξαλλο ύφος, που ακυρώνει τη δήθεν πολιτισμένη εμφάνιση Τσίπρα, ότι «στη φυλακή έπρεπε να είναι ο Κούλης και η Μενδώνη και άλλοι από τους κόλπους της ΝΔ, μαζί με τον Λιγνάδη. Δεν ξεχνάμε πως η παιδεραστία και η κακοποίηση στην προκειμένη περίπτωση, και πρώτη στα ελληνικά χρονικά της πολιτικής του τόπου, έχει όνομα: Λέγεται ΝΔ».

Η ΝΔ ζήτησε τη διαγραφή του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, παρατηρώντας λακωνικά ότι «κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου».

Στον απόηχο της κοινοβουλευτικής μάχης, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ, Αριστοτελία Πελώνη, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τη στάση του «συσκοτίζει το πρόβλημα» και υπογράμμισε ότι στη συζήτηση στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποκήρυξε τον Παύλο Πολάκη και άλλους βουλευτές του, οι οποίοι «συμμετείχαν τις τελευταίες μέρες στην εκστρατεία λάσπης της δημόσιας ζωής».

Για το ίδιο θέμα, ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, δήλωσε ότι «πρόθεση του πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική συζήτηση ήταν μια δέσμη μέτρων, ώστε να αντιμετωπιστούν καταχρηστικές συμπεριφορές εξουσίας και σεξουαλικών εκτροπών», υποστηρίζοντας ότι «η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να παραιτηθεί η υπουργός Πολιτισμού έπεσε στο κενό».

Συγκάλυψη διπλού σκανδάλου

Στη γραμμή της πρωθυπουργικής συγκάλυψης επέμεινε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο εκπρόσωπος Νάσος Ηλιόπουλος δήλωσε σχετικά: «Μετά και τη χθεσινή παραδοχή του ίδιου του πρωθυπουργού στη Βουλή ότι επί 15 μέρες η κυβέρνηση έλεγε ψέματα πως ο Λιγνάδης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, πανηγυρικά αποδείχθηκε ότι πλέον μιλάμε για συγκάλυψη ενός διπλού σκανδάλου, του σκανδάλου Λιγνάδη – Μενδώνη».

Από το ΚΙΝ.ΑΛ., ο Παύλος Χρηστίδης σημείωσε ότι οι κυβερνητικές πολιτικές ευθύνες συνοψίζονται στον απευθείας διορισμό Λιγνάδη και στην άρνηση ανάληψης ευθυνών. «Ισόβια κάθειρξη, χημικός ή χειρουργικός ευνουχισμός και κατάσχεση του συνόλου κινητής και ακίνητης περιουσίας στους παιδοβιαστές», επανέλαβε η Ελληνική Λύση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This