Βαρέα και ανθυγιεινά για τους αστυνομικούς, ζητάει ο Κυριάκος Βελόπουλος

«Ιδιαίτερα ευπαθές το επάγγελμα λειτούργημα του Έλληνα αστυνομικού»

Must Read

Ερώτηση προς τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κατέθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Και ζητάει να ενταχθούν οι αστυνομικοί στην κατηγορία των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.

«Εάν συμπεριλάβουμε στην επικινδυνότητα και τον ανθυγιεινό χαρακτήρα της εργασίας αυτής, σε συνδυασμό με μια καθημερινότητα η οποία χαρακτηρίζεται από ακατάστατο ωράριο, με εξαήμερη παροχή εργασίας σε εβδομαδιαία βάση, το επάγγελμα-λειτούργημα του Έλληνα αστυνομικού, καθίσταται ιδιαίτερα ευπαθές», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Οι αστυνομικοί δεν λαμβάνουν το επίδομα παραμεθορίου, που λαμβάνουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι», σημειώνει αναδεικνύοντας το παράλογο της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This