Η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ μετά το χαμό: «Η χθεσινή δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα ήταν ατυχής»

Λιτή ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Must Read

Με ανακοίνωσή του το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία χαρακτηρίζει «ατυχή» τη δήλωση του Θοδωρή ΔρίτσαΚανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη») που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων εχθές και προσθέτει πως «την αριστερά και την προοδευτική παράταξη τις χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με τη τρομοκρατία».

Διαβάστε ακόμα: Πυρ ομαδόν κατά Δρίτσα: «Δολοφονεί για δεύτερη φορά τα θύματα της 17Ν» (video)

Η ανακοίνωση:

«Η χθεσινή δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα ήταν ατυχής. Δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τον ίδιο. Το ξεκαθάρισε άλλωστε αμέσως με διευκρινιστική του δήλωση χωρίς περιστροφές. Την αριστερά και την προοδευτική παράταξη τις χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με τη τρομοκρατία. Γιατί για εμάς υπέρτατη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή. Και σε αυτό δεν χωράει δεύτερη κουβέντα».

Ο Θεόδωρος Δρίτσας για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This