Παρέλαση 25ης Μαρτίου με… αέρα Louis Vuitton

Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν θα δώσουν το παρόν

Must Read

Αέρας… Louis Vuitton θα φυσήξει στην Αθήνα την 25η Μαρτίου, καθώς θα γιορτάσει την εθνική επέτειο μαζί μας η Μπριζίτ Μακρόν, άτυπη μούσα του γαλλικού οίκου.

Το «παρών», λοιπόν, στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση θα δώσουν, καταπώς φαίνεται, ο Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ. Ο Γάλλος πρόεδρος θα παρακολουθήσει με τη σύζυγό του και το ζεύγος Μητσοτάκη την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην πλατεία Συντάγματος. Στη συνέχεια Μακρόν και Μητσοτάκης θα πρέπει να πετάξουν στις Βρυξέλλες, καθώς την ίδια μέρα θα λάβει χώρα η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε.

Η στρατιωτική παρέλαση θα γίνει στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης κι ενδέχεται, εάν κάτι δεν αλλάξει δραματικά εξαιτίας του Covid-19 στην Ευρώπη, να βρεθεί κοντά μας και ο πρίγκιπας Κάρολος, που έχει απαντήσει θετικά στην ελληνική πρόσκληση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This