Ένα βήμα πριν από την έξοδο η Βασιλική Θάνου…

Must Read

«Θα αντιληφθείτε τι σημαίνει ακομμάτιστη επιλογή, όταν εμείς θα κάνουμε την πρότασή μας για τον επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού», δήλωσε κατηγορηματικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Βουλή χθες το βράδυ.

Ο χρόνος για την απομάκρυνση της Βασιλικής Θάνου από την προεδρία της Ανεξάρτητης Αρχής έχει αρχίζει να μετρά αντίστροφά μετά και την ψήφιση του διυπουργικού πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

Η ρύθμιση για την πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής, που χαρακτηρίζει ασυμβίβαστο την προηγούμενη θητεία σε πολιτικό γραφείο ακόμα και Γενικού γραμματέα, πόσο μάλλον σε γραφείο Πρωθυπουργού, έχει αναδρομικό χαρακτήρα, το οποίο σημαίνει ότι η κυρία Θάνου θα αποχωρίσει άμεσα από τη θέση της.

«Η κυρία Θάνου θα φύγει ό,τι και αν λέει…», είπε χθες το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, προσθέτοντας ότι θα ενημερώσει «για το ποιόν της κ. Θάνου» και την Ευρωπαία Επίτροπο Ανταγωνισμού, με την οποία αναμενόταν να έχει τηλεφωνική επικοινωνία αργά το βράδυ.

Σύμφωνα και με δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδώνιδος Γεωργιάδη, μόλις η ψηφισθείσα διάταξη νόμου δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, εκείνος θα υπογράψει αμέσως την υπουργική απόφαση για την έξωση της Βασιλικής Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, αλλά και για αυτήν της αντιπροέδρου της Αρχής, Άννας Νάκου, που υπήρξε νομική σύμβουλος του πρώην υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This