Ο όλο επιτυχίες ΠΟΥ έστειλε τα συχαρίκια του στον άλλο… πετυχημένο, τον Μηταράκη!

Η.... αριστεία σε όλο της το μεγαλείο!

Must Read

Το είδαμε και αυτό! Ο όλο… επιτυχίες Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έστειλε επιστολή με συγχαρητήρια στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Στο υπουργείο δηλαδή που προΐσταται ο έτερος επιτυχημένος, Νότης Μηταράκης.

Τον συγχαίρουν λοιπόν για την καλή συνεργασία στη Λέσβο, μετά την πυρκαγιά που κατέκαψε το ΚΥΤ της Μόριας! Συγχαρητήρια για διαχείριση της κακιάς ώρας, πρώτη φορά βλέπουμε! Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί…

Έστειλαν τα συχαρίκια τους και για τις προσπάθειες του υπουργείου να καλύψει τις καθημερινές υγειονομικές ανάγκες των προσφύγων και μεταναστών στη Λέσβο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας!

Ο πετυχημένος υπουργός με αυτή την επιστολή είναι σίγουρο ότι θα έχει ψηλώσει σίγουρα μισό μέτρο και θα φουσκώνει σαν το παγώνι από την περηφάνεια του. Οπότε θα συνεχίσει να γεμίζει με Κέντρα Υποδοχής όλη τη χώρα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This