Κυριακή 20/6/2021

Στο μαύρο σκοτάδι κρατάνε τους Έλληνες για τις διερευνητικές με την Τουρκία!

Τι μας ετοιμάζουν και δεν ανακοινώνουν τι συζητάνε με την Άγκυρα;

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ο 62ος γύρος των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές συμφωνήθηκε ο 63ος γύρος να πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη και μένει να αποφασιστεί δια της διπλωματικής οδού το πότε.

Νωρίτερα η Άγκυρα είχε προβεί σε ρηματική διακοίνωση προκαλώντας εκ νέου λίγες μέρες πριν την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, ζητώντας από Ελλάδα, Ισραήλ και ΕΕ για έργα που γίνονται, όπως αναφέρει, σε περιοχές της υφαλοκρηπίδας της πρέπει να ερωτηθεί και να ζητηθεί και η άδεια της!

Και ενώ η Άγκυρα επιμένει να μας προκαλεί όπου και όποτε της δίνεται η ευκαιρία, εμείς όχι μόνο επιμένουμε στις διερευνητικές, αλλά κανένας δεν ενημερώνει τους Έλληνες τι ακριβώς… διερευνούμε με τους Τούρκους! Και επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας, έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε για όσα μας ετοιμάζουν, από τη στιγμή που κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό τι ακριβώς θέματα έχουν «πέσει στο τραπέζι».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ