Παραίτηση Αρκουμανέα ζήτησε ο Τσίπρας για το κορωνοπάρτι της Τσικνοπέμπτης

«Τα κυβερνητικά στελέχη αντί να σκύβουν το κεφάλι και να δουλεύουν, κάνουν γλέντια και βαφτίσια»

Must Read

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, φέρνοντας προ των ευθυνών του και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, για το κορωνοπάρτι της Τσικνοπέμπτης, για το οποίο ακόμη δεν έχουν δοθεί πειστικές απαντήσεις.

Παρεμβαίνοντας στην Ολομέλεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε πρόσκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει «πολιτικό μορατόριουμ» μέχρι να αντιμετωπιστεί η υγειονομική κρίση, ασκώντας ταυτοχρόνως σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση -και προσωπικά στον πρωθυπουργό- ότι «έχει αποτύχει στη διαχείριση της πανδημίας και λέει διαρκώς ψέματα, ευρισκόμενη σε πανικό, εκπέμποντας εικόνα απόλυτης παράλυσης».

Υποστήριξε δε πως την ίδια ώρα που η πανδημία καλπάζει τα κυβερνητικά στελέχη, αντί να σκύβουν το κεφάλι και να δουλεύουν, κάνουν γλέντια και βαφτίσια «γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια» τους νόμους και τους πολίτες.

Επιτέθηκε και στον Παναγιώτη Αρκουμανέα για το κορωνογλέντι του ΕΟΔΥ σχολιάζοντας ότι κρύβεται, αντί να παραιτηθεί. «Αντί να παραιτηθεί από ευθιξία ο κ. Αρκουμανέας, πήγατε και βρήκατε τέσσερις συμβασιούχους από τους 15 ανθρώπους που ήταν στο γλέντι και πήγατε να τους διώξετε» ανέφερε ειδικότερα, συμπληρώνοντας πως «όταν έγινε γνωστό ότι οι υπόλοιποι ήταν στενοί συνεργάτες του Αρκουμανέα, σταμάτησε η δίωξη των τεσσάρων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στο ζήτημα του ΕΟΔΥ, καθώς 21 βουλευτές, με πρωτοβουλία της Δώρας Αυγέρη, κατέθεσαν νέα επίκαιρη ερώτηση στο Βασίλη Κικίλια, ρωτώντας τον ποιες ήταν οι επίσημες αποφάσεις του Δ.Σ. του ΕΟΔΥ για το γλέντι της Τσικνοπέμπτης. «Σαρακοστή, και ακόμα η ηγεσία του κρύβεται!» σχολιάζουν ειδικότερα οι βουλευτές, ζητώντας να πληροφορηθούν εάν αποδόθηκαν ευθύνες και σε ποιους και καλώντας το Βασίλη Κικίλια να καταθέσει στη Βουλή τα έγγραφα και τα πρακτικά από τα οποία προκύπτουν με σαφήνεια οι ενέργειες και οι αποφάσεις που λήφθηκαν από το Δ.Σ. του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This