Πελώνη: «Προτεραιότητά μας λιανεμπόριο και σχολεία – Είναι νωρίς για τα υπόλοιπα»

Στον «πάγο» προς το παρόν επέκταση ωραρίου κυκλοφορίας και μετακινήσεις από νομό σε νομό

Must Read

Με αυστηρούς κανόνες και πολλούς περιορισμούς αναμένεται να γίνει η επανεκκίνηση της αγοράς, σύμφωνα με όσα δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος. Σύμφωνα με την Αριστοτελία Πελώνη «βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα του λιανεμπορίου και των σχολείων στο προσεχές διάστημα».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κ. Πελώνη είπε πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν το λιανεμπόριο και τα σχολεία (με πρώτα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια). «Θέλουμε να γίνουν προσαρμογές στα μέτρα, να δοθούν ανάσες στην κοινωνία και να επιτραπούν δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Τι θα ισχύσει με ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας και μετακινήσεις από νομό σε νομό

Η Αριστοτελία Πελώνη αναφερόμενη στις διαδημοτικές μετακινήσεις και στις μετακινήσεις από νομό σε νομό, αλλά και στην επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας, είπε πως είναι νωρίς ακόμα για αυτές.

Για το άνοιγμα της εστίασης, εκτίμησε πως θα εξεταστεί μετά τα μέσα Απριλίου, εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι αθλητικές δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, συστήνοντας λίγο υπομονή για την ανακοίνωση των νέων μέτρων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This