Κυριακή 1/8/2021

Πελώνη: «Προτεραιότητά μας λιανεμπόριο και σχολεία – Είναι νωρίς για τα υπόλοιπα»

Στον «πάγο» προς το παρόν επέκταση ωραρίου κυκλοφορίας και μετακινήσεις από νομό σε νομό

Με αυστηρούς κανόνες και πολλούς περιορισμούς αναμένεται να γίνει η επανεκκίνηση της αγοράς, σύμφωνα με όσα δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος. Σύμφωνα με την Αριστοτελία Πελώνη «βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα του λιανεμπορίου και των σχολείων στο προσεχές διάστημα».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κ. Πελώνη είπε πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν το λιανεμπόριο και τα σχολεία (με πρώτα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια). «Θέλουμε να γίνουν προσαρμογές στα μέτρα, να δοθούν ανάσες στην κοινωνία και να επιτραπούν δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Τι θα ισχύσει με ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας και μετακινήσεις από νομό σε νομό

Η Αριστοτελία Πελώνη αναφερόμενη στις διαδημοτικές μετακινήσεις και στις μετακινήσεις από νομό σε νομό, αλλά και στην επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας, είπε πως είναι νωρίς ακόμα για αυτές.

Για το άνοιγμα της εστίασης, εκτίμησε πως θα εξεταστεί μετά τα μέσα Απριλίου, εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι αθλητικές δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, συστήνοντας λίγο υπομονή για την ανακοίνωση των νέων μέτρων.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ