Κυριακή 1/8/2021

Γεραπετρίτης: «Αν ξεπεράσουμε τον κάβο του Απριλίου θα είμαστε σε καλύτερη μοίρα»

Ο υπουργός Επικρατείας παραδέχτηκε ότι «η κυβέρνηση κάνει λάθη»

Με το βλέμμα στραμμένο στην αυριανή συνεδρίαση (Τετάρτη 31/3) της επιτροπής των ειδικών, επιστήμονες και στελέχη της κυβέρνησης με δηλώσεις τους εμμέσως πλην σαφώς μάς ανακοινώνουν την άρση κάποιων περιορισμών αλλά και τις προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η κυβέρνηση σκοπεύει να κάνει μια μετατόπιση των μέτρων προκειμένου να δοθούν δικλείδες αποσυμπίεσης και να περιοριστούν οι εστίες υπερμετάδοσης» επισήμανε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, υπογραμμίζοντας ότι τα ψυχικά αποθέματα των πολιτών έχουν εξαντληθεί και είναι διάχυτη η διάθεση πολιτών να κερδίσουν κομμάτι της ζωής.

«Έρχεται η απελευθέρωση της διαδημοτικής μετακίνησης»

Όπως ανέφερε ο κ. Γεραπετρίτης στο πλέγμα των μέτρων που εξετάζονται είναι και η απελευθέρωση της διαδημοτικής μετακίνησης, ώστε οι πολίτες να έχουν διέξοδο στην ύπαιθρο και να περιοριστούν οι συναθροίσεις στα σπίτια. Επίσης, εξετάζεται το άνοιγμα κυρίως των Λυκείων, καθώς και το άνοιγμα του λιανεμπορίου με περιορισμένους και αυστηρούς όρους.

Τι θα γίνει το Πάσχα

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα γίνει το Πάσχα, ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για το Πάσχα, πρόσθεσε όμως ότι «θα είναι πάντως ένα παρά πολύ καλύτερο Πάσχα από το περσινό», σημειώνοντας ότι «πρέπει να διατηρήσουμε λίγο το σθένος μας, και για λίγες εβδομάδες να τηρήσουμε τα μέτρα».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ