Τρίτη 27/7/2021

Φωτογραφική εξαίρεση της Ναυτεμπορικής από την αναστολή των πλειστηριασμών!

Αριστοτεχνικό μαγείρεμα για να επισπεύσουν στον πλειστηριασμό!

Ως κομψοτέχνημα περιτυλίγματος σκανδαλώδους διαχείρισης θα μείνει στην ιστορία η τροπολογία του Υπουργείου Δικαιοσύνης περί αναστολής πλειστηριασμών, σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα στο άρθρο 76.
Όπου συμπτωματικά αναστέλλονται όλοι οι πλειστηριασμοί εκτός από κάποιες δικλείδες, έντεχνα τοποθετημένες, που ξέρουν τον πλειστηριασμό της Ναυτεμπορικής!

Πραγματικά, εάν η κυβέρνηση ξόδευε το μισό χρόνο από αυτόν που ξοδεύει και να εξυπηρετήσει φιλικούς της επιχειρηματίες που εσχάτως ασχολήθηκαν με τα media, για να βρει λύσεις για τον ελληνικό λαό, η κατάσταση θα ήταν απείρως καλύτερη.

Και όλοι φυσικά γνωρίζουμε ποιος εξυπηρετείται με τέτοια τεχνάσματα. Άλλωστε, για τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων της «Ναυτεμπορικής» και το σκανδαλώδες στήσιμο, αναφερθήκαμε λίγες εβδομάδες πριν. Και δυστυχώς δικαιωνόμαστε.

Το ερώτημα παραμένει: Γιατί τέτοια πρεμούρα να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένους επιχειρηματίες εκεί στην κυβέρνηση, τι γραμμάτια ξεπληρώνουν; Είναι πλέον πασιφανές πως κάποιοι ενεργούν σε βάρος του Δημοσίου προκειμένου να προωθηθούν συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Όλο το παρασκήνιο με τον πλειστηριασμό της «Ναυτεμπορικής», εδώ.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ