Τρίτη 27/7/2021

Από υποσχέσεις (για τους δασικούς χάρτες) άλλο τίποτα ο Σκρέκας

«Όλα τα πιθανά σφάλματα στους δασικούς χάρτες θα διορθωθούν με οριζόντιες λύσεις και εσωτερικές διαδικασίες»

Νέες υποσχέσεις για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η ανάρτηση των αναμορφωμένων δασικών χαρτών σε πολλές περιοχές της χώρας έδωσε ο Κώστας Σκρέκας.

«Όλα τα πιθανά σφάλματα στους δασικούς χάρτες θα διορθωθούν με οριζόντιες λύσεις και εσωτερικές διαδικασίες», διαμήνυσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας στους βουλευτές Κρήτης της Νέας Δημοκρατίας και σε μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Κρήτης. Οι εν λόγω συναντήσεις ήρθαν σε συνέχεια των επαφών με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και τον αντιπεριφερειάρχη στον πρωτογενή τομέα της Περιφέρειας Κρήτης, καθώς στο νησί επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια για τους δασικούς χάρτες.

Σύμφωνα με τον κ. Σκρέκα, η ολοκλήρωση των δασικών χαρτών είναι ένα έργο εθνικής σημασίας που θα δώσει τεράστια αναπτυξιακή ώθηση στη χώρα και θα τακτοποιήσει ζητήματα που ήταν εκκρεμή επί δεκαετίες. «Στο πλαίσιο αυτό το ΥΠΕΝ θα αναλάβει όλες τις νομοθετικές και διοικητικές πρωτοβουλίες για την επίλυση των θεμάτων που έχουν προκύψει, πάντα με γνώμονα το Σύνταγμα της Ελλάδας, τη νομολογία όπως έχει διαμορφωθεί από τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και το περί δικαίου αίσθημα του πολίτη. Όλα τα πιθανά σφάλματα που μπορεί να περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο των δασικών χαρτών θα διορθωθούν με οριζόντιες λύσεις και εσωτερικές διαδικασίες, χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι πολίτες», τόνισε ο υπουργός.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ