Δευτέρα 2/8/2021

Αγανάκτησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου από τις κυβερνητικές παλινωδίες

Οργή για τις κυβερνητικές παλινωδίες με το λιανεμπόριο

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ένα από τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook δήλωση στην οποία δείχνει την οργή της για τις απίστευτες κυβερνητικές παλινωδίες αναφορικά με το άνοιξε – κλείσε του λιανεμπορίου.

Παλινωδίες που έχουν κοστίσει στους επαγγελματίες διότι έπιασαν δουλειά, ετοιμάστηκαν, πλήρωσαν εμπόρευμα, πλήρωσαν συνεργεία για να αναστήσουν τα μαγαζιά τους, και ενημερώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες ότι τελικά δεν θα ανοίξουν. Το γεγονός αυτό τους εξόργισε. Και βέβαια τους εξόργισε και η αφωνία των βουλευτών ειδικά στην Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, οι οποίοι δεν έβγαλαν ούτε μία ανακοίνωση στήριξης των χιλιάδων επαγγελματιών που καταστρέφονται λόγω της κυβερνητικής πολιτικής. Ευτυχώς που υπάρχει η Αφροδίτη Λατινοπούλου η οποία υπηρετεί τον λαό που την εκλέγει και όχι κομματικές σκοπιμότητες.

4F52E137 C8EC 4265 B794 ABB26858D7B6

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ