Τα ασύστολα ψεύδη του Χάρη Θεοχάρη και οι απαράδεκτες διακρίσεις εις βάρος των Ελλήνων

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα ακόμη αναζητούνται...

Must Read

Ασύστολη ψευδολογία, αοριστολογίες και ευχολόγια, καθώς και υπέρμετρη αισιοδοξία, που δεν δικαιολογείται από τις παρούσες υγειονομικές συνθήκες, χαρακτηρίζουν τη στάση της κυβέρνησης στο κρίσιμο ζήτημα της επανεκκίνησης του τουρισμού 40 ημέρες πριν το επίσημο άνοιγμα.

Μιλώντας στη Βουλή, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Χάρης Θεοχάρης ισχυρίστηκε λίγο πολύ ότι όλα βαίνουν καλώς, αρνούμενος την ύπαρξη του αυξημένου υγειονομικού ρίσκου, εξαιτίας του βεβιασμένου και εντελώς απροετοίμαστου ανοίγματος.

Διαβάστε ακόμα: «Θα ανοίξουμε τον τουρισμό στις 14 Μαΐου», δήλωσε επίσημα ο Θεοχάρης από το βήμα της Βουλής (video)

Την ίδια ώρα, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας, ισχυρίστηκε, ψευδώς, πως δεν υπάρχουν διακρίσεις και πως ό,τι ισχύει για τους Έλληνες πολίτες ισχύει και για τους τουρίστες. «Είναι ψευδής όλη αυτή η παραφιλολογία περί ελεύθερης μετακίνησης τουριστών. Οι τουρίστες που έρχονται είναι απομονωμένοι και ισχύει ό,τι ισχύει για κάθε Έλληνα πολίτη» υποστήριξε.

Μάλιστα, πανηγύρισε εκ νέου για το άνοιγμα του τουρισμού και των χερσαίων διαβάσεων στις 14 Μαΐου, ενώ για τα υγειονομικά πρωτόκολλα, που ακόμη αναζητούνται, υποστήριξε πως μέρος τους έχει οριστικοποιηθεί, υποσχόμενος πως επίκεινται άμεσα σχετικές υπουργικές αποφάσεις.

Επιπροσθέτως, ο Χάρης Θεοχάρης προχώρησε σε εντελώς αόριστες δεσμεύσεις για ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού, καθώς ισχυρίστηκε πως «όλη η χώρα είναι ασφαλής» και πως δεν υπάρχουν νησιά Covid free.

Μάλιστα, σε ένα ρεσιτάλ αισιοδοξίας, εκτίμησε πως «στην αρχή σχετικά της σεζόν θα υπάρχουν εμβόλια για όποιον ενήλικα το επιθυμεί», λέγοντας πάντως πως ο εμβολιασμός των εργαζομένων στον τουρισμό θα πραγματοποιηθεί μόλις ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των υγειονομικά ευάλωτων.

Εν τω μεταξύ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το δρομολογημένο άνοιγμα του τουρισμού, στο πλαίσιο του καθιερωμένου briefing, η κυβερνητική εκπρόσωπος πιάστηκε για πολλοστή φορά να λέει ψέματα: «Ως προς τους τουρίστες, έρχονται συγκεκριμένα από το Ισραήλ με πολύ αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, με πιστοποιητικό εμβολιασμού και με PCR test 72 ωρών» ισχυρίστηκε η Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας μόνο για τουρίστες από το Ισραήλ, την ίδια ώρα που είναι γνωστό τοις πάσι πως έχουν ήδη φτάσει στη χώρας μας τουρίστες και από άλλες χώρες, ανάμεσα στις οποίες η Γερμανία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This