Έχετε γεια βρυ-σούβλες

Εργατική Πρωτομαγιά χωρίς... οκτάωρο αλλά με μπακακάκια!

Must Read

Τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση έχει καταγάγει πολλές, μαζεμένες και μεγάλες επιτυχίες και, επειδή ως λαός έχει αποδειχθεί ότι ξεχνάμε εύκολα και γρήγορα, σκέφτηκα να τις συγκεντρώσω σε λίγες λέξεις.

Αφού γιορτάσαμε τα 200 χρόνια ελευθερίας κλεισμένοι στα σπίτια μας, τώρα θα γιορτάσουμε και την εργατική Πρωτομαγιά χωρίς οκτάωρο!

Επίσης, τα self tests όπως προκύπτει είναι τελικά rapid tests, σε συσκευασίες των 25 τεμαχίων (λες και είναι Marlboro lights), τα οποία είναι αυστηρά για χρήση μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό σε μονάδες υγείας!! Δεν πιστεύω να είστε τίποτα πλεμπαίοι και να μην έχετε μέσα στο σπίτι ένα μικροβιολογικό κέντρο. Ελπίζω μαζί με τα self tests τα φαρμακεία να πουλούν και psycho tests. Γιατί τελικά είτε κλεισμένοι στα σπίτια είτε αμολημένοι να τρέχουμε στα λιβάδια με τις πλεξούδες λυτές, τον ψυχίατρο δεν θα τον γλυτώσουμε.

Επίσης, ο Ελληνικός Στρατός θα αποκτήσει ιππικό!! ΙΠΠΙΚΟ!!!!! Πείτε μου ότι έχουν παραγγείλει ακόντια ασπίδες και περικεφαλαίες. Όχι για να ξεκινήσουμε εκστρατείες και διάφορα τέτοια πατριωτικά, αλλά έτσι, για την αλητεία ρε γ@@ώ το.

Επίσης, η Υπουργός Πολιτισμού θα βάλει στην Ακρόπολη τρεις μαρμάρινες πλάκες με το όνομά της χαραγμένο πάνω τους. Λογικά το κάνει επειδή σημείωσε μεγάλη επιτυχία το «τσιμέντωμα» του μνημείου. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, δεν είναι χαραγμένα σε μαρμάρινες πλάκες τα ονόματα των Ικτίνου και Καλλικράτη που ευθύνονται για την οικοδόμηση του Παρθενώνα, αλλά θα είναι της κ. Λίνας Μενδώνη που ενέκρινε το τσιμέντωμα. Και που εξ αιτίας του η Ακρόπολη, για πρώτη φορά μετά από δυόμιση χιλιάδες χρόνια, πλημμύρισε στις βροχές του περασμένου Δεκεμβρίου.

Επίσης, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, την εποχή που αναδεικνυόταν σε μέγα Μακεδονομάχο, αμέσως μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, σε ανάρτησή του στο Twitter, με ημερομηνία 25 Ιανουαρίου 2019, έγραφε: «Ήδε η ημέρα τοις Έλλησι μεγάλων κακών άρξει…και τώρα ας χύσουμε ένα δάκρυ για την Μακεδονία μας που χάσαμε….Ντροπή»! Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, στις 7 Απριλίου 2021 μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε: «Ο Τσίπρας δεν είναι προδότης για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν είναι προδότης, ποτέ δεν το είπα. Το ξεκαθαρίζω ότι δεν θεωρώ προδότη κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Τελικά οι ψηφοφόροι της ΝΔ νόμιζαν ότι ψήφισαν απόφοιτους του Harvard, αλλά αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν άξιοι να βγάλουν ούτε ιδιωτικό ΙΕΚ. Πρόκειται για το θέατρο του παραλόγου. Ωχριά και ο Ιονέσκο μπροστά τους.

Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι την κίνηση ΜΑΤ την έκανε ο Πρωθυπουργός. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο STAR είδαμε το γραφείο του διακοσμημένο με πέτρινα βατραχάκια (μπακακάκια τα λέμε στο χωριό μου) σε στάση διαλογισμού. Αυτά τα μπακακάκια, σου λέει, σύμφωνα με το φενγκ σούι προσφέρουν προστασία από την αρνητική ενέργεια και το κακό μάτι. Νομίζω πρέπει να σταματήσω εδώ. Δεν περιγράφω άλλο.

Δήμητρα Παναγοπούλου

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This