Στην αντεπίθεση ο Μαυρίδης, διαψεύδει Κουρτάκη και επιτίθεται στο Άργος του Μαρινάκη

Αποκαλεί τον Κουρτάκη «παρατρεχάμενο»

Must Read

Σκληρή απάντηση του Θανάση Μαυρίδη σε δημοσιεύματα χωρίς να τα κατονομάζει, αλλά με εμφανή αποδέκτη. Κάνοντας λόγο για το πρακτορείο διανομής “Αργος” και τον εκνευρισμό των παρατρεχάμενων, τονίζοντας ότι η εκδοτική του προσπάθεια με τον “Φιλελεύθερο” ήταν αποκλειστικά χρηματοδοτούμενη από τον ίδιο λέγοντας χαρακτηριστικά “Ουδέν μεγαλύτερο ψέμα η εμπλοκή Μητσοτάκη και της εταιρίας V&O”.

Η υπόθεση εδώ:

Σοκαριστική καταγγελία για εκατομμύρια προς «έκδοση εφημερίδας» και το γραφείο του Κυριάκου

Οι καταγγελίες του πάντως για το πρακτορείο Άργος, θα πρέπει να διερευνηθούν άμεσα από την ελληνική δικαιοσύνη, διότι το σύνολο της διαφημιστικής πίτας Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, βασίζεται στις κυκλοφορίες των εφημερίδων και τα στοιχεία που δίνει το πρακτορείο. Εάν αυτά τα στοιχεία είναι ψεύτικα, τότε στοιχειοθετείται κακουργηματική απάτη ακόμα και εις βάρος του Δημοσίου. Εάν φυσικά ο κύριος Μαυρίδης μπορεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

Διαβάστε στη συνέχεια ολόκληρη την απάντηση του Θανάση Μαυρίδη με τίτλο, “Η έρευνα Λιανού στην Αργος εξελίσσεται…”: Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο πρακτορείο διανομής Τύπου «Άργος». Ο εκνευρισμός διαφόρων παρατρεχάμενων είναι εμφανής και αναζητούν σανίδα σωτηρίας σε μυθεύματα. Προφανώς κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και υποστηρίζουν ότι ο Φιλελεύθερος «κτίστηκε» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την εταιρεία V&O και ότι κόστισε μερικά εκατομμύρια. Ευρώ, βεβαίως – βεβαίως. Ουδέν μεγαλύτερο ψέμα. Ο Φιλελεύθερος βγήκε με δικά μου χρήματα. Όταν οι πόροι αυτοί εξαντλήθηκαν προτίμησα να αναστείλω την έκδοση, προκειμένου να μην οφείλω ούτε ένα ευρώ σε εργαζόμενους, κράτος και προμηθευτές. Εύχομαι να μπορούν και άλλοι να υποστηρίξουν το ίδιο. Ο Φιλελεύθερος έκλεισε με χαμηλή, πράγματι, κυκλοφορία. Αλλά πραγματική. Ελπίζω η έρευνα Λιανού να αποδείξει ότι οι κυκλοφορίες άλλων είναι και εκείνες που αναγράφονται στις επίσημες ανακοινώσεις. Για το καλό του Τύπου…

Σημειώνεται ότι της απάντησης Μαυρίδη είχε προηγηθεί το δημοσίευμα των “Παραπολιτικών” του Γιάννη Κουρτάκη ότι στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη ιδρύθηκε η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», με τη συμμετοχή διαφημιστικής όπου και εξασφαλίστηκαν πολλά εκατομμύρια ευρώ. «Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα μέσο που θα αποτελούσε ευαγγέλιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!» αναφέρει το δημοσίευμα.

Πληροφορίες από Enimerosi24

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This