Τρίτη 3/8/2021

Στη Ρωσία ο Θεοχάρης για τα… χαρμόσυνα νέα του ανοίγματος του Τουρισμού!

«Ο υπουργός θα παραχωρήσει συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά και ειδησεογραφικά δίκτυα της Ρωσίας»

Στη Μόσχα μεταβαίνει ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, για ποικίλες στοχευμένες επαφές, εν όψει του επερχόμενου ανοίγματος του ελληνικού τουρισμού τον Μάιο!

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Τουρισμού θα έχει επαφές με εκπροσώπους κρατικών και ιδιωτικών φορέων από τον κλάδο του τουρισμού στη Ρωσία, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε αγορές υψηλού ενδιαφέροντος για τον τουρισμό στη χώρα μας. Το πρόγραμμα των επαφών του στη ρωσική πρωτεύουσα θα έχει ως εξής:

  • Το απόγευμα της Τετάρτης, 14/04, ο υπουργός θα παραστεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας, στο πλαίσιο του έτους ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας.
  • Την επόμενη ημέρα, 15/04, ο κ. Θεοχάρης θα έχει επίσημες συναντήσεις με την κυρία Zarina Doguzova, επικεφαλής του Federal Agency for Tourism (Rostourism) και τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Dmitriy Zverev.

Κοινό αντικείμενο συζήτησης σε όλες τις συναντήσεις είναι θέματα που αφορούν στον τουρισμό, στους κανόνες και στα πρωτόκολλα για το άνοιγμα της αγοράς και των συνόρων, αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, ιδιαίτερα στον τουριστικό τομέα.

Την Παρασκευή, 16/04, ο κ. Χάρης Θεοχάρης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον κ. Christofor Alexandrovich Konstantinidi, Αναπληρωτή Επικεφαλής του τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού και Εθνικής Πολιτικής της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καθώς επίσης και με τον κ. Δημήτρη Σαρακιανίδη, Επίτιμο Πρόξενο της Ελλάδας στο Σότσι, επενδυτή και Πρόεδρο της Ρωσικής Γεωγραφικής Εταιρείας.

Τεράστιο το ενδιαφέρον από τα ρωσικά πρακτορεία

Κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, ο Υπουργός Τουρισμού θα συναντηθεί με τον Έλληνα Πρόξενο στη Μόσχα, με Έλληνες ομογενείς, Ρώσους αξιωματούχους και επενδυτές, με τον Έλληνα προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κ. Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Επίσης θα συναντήσει εκπροσώπους κορυφαίων τουριστικών Ομίλων και πρακτορείων από τη Ρωσία (Biblio Globus, Pegas, Ambotis, Coral, TUI), καθώς είναι τεράστιο το ενδιαφέρον για την επανεκκίνηση του τουρισμού, μετά και το περσινό επιτυχημένο άνοιγμα της αγοράς στη χώρα μας.

«Το ταξίδι του υπουργού Τουρισμού στη Μόσχα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ρωσικών δημοσιογραφικών δικτύων. Ο κ. Χάρης Θεοχάρης θα παραχωρήσει συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά και ειδησεογραφικά δίκτυα της Ρωσίας», αναφέρει το γραφείο Τύπου του υπουργείου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ