Το ράπισμα της κοινωνίας στο «σύστημα Σημίτη»

Παρά την προπαγάνδα, ο ελληνικός λαός που τον στέλνει πάλι στο χρονοντούλαπο

Must Read

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε μία υπερπροσπάθεια της διαπλοκής, μαζί με όλες τις μεθοδεύσεις συγκάλυψης σκανδάλων τα οποία με ευκολία τα μετέτρεπαν σε «σκευωρίες», να ξεπλύνουν και το σύστημα Σημίτη. Το σύστημα που έκανε θεσμό την ανηθικότητα, την διαφθορά, την κατάπτωση αξιών της ελληνικής κοινωνίας, ώστε το πλιάτσικο και οι εθνικές μειοδοσίες να γίνονται ανεκτές από τον ελληνικό λαό.

Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος επανέφερε στην κυβέρνηση τα φαντάσματα του εκσυγχρονισμού, όπως αποκαλύπτουν σήμερα Τα Νέα, έκανε το σύστημα Σημίτη να αναθαρρήσει. Ορκισμένοι εκσυγχρονιστές όπως ο Άκης Σκέρτσος και ο Γιώργος Γεραπετρίτης βρέθηκαν ξαφνικά να κυβερνούν την Ελλάδα. Θεώρησαν λοιπόν ότι θα μπορέσουμε εύκολα να ολοκληρώσουν το ολέθριο έργο Σημίτη, υπό τον μανδύα της παράταξης του Κώστα Καραμανλή. Σε όλα τα επίπεδα, αλλά με αιχμή του δόρατος, τα εθνικά.

Εκεί λοιπόν, η Ελλάδα έδειξε ότι διαθέτει ακόμα αντισώματα παρά τον ορυμαγδό της προπαγάνδας. Αρκούσε το «μανιφέστο του Προκόπη Παυλόπουλου» για τις εθνικές κόκκινες γραμμές, η παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή και η ιστορική εμφάνιση του Νίκου Δένδια στην Άγκυρα για να γκρεμίσει στην κυριολεξία το σύστημα Σημίτη.

Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού όχι μόνο αγκάλιασε την εθνική γραμμή, αλλά κατακεραύνωσε όσους προσπάθησαν να την φθείρουν με κωμικά δημοσιεύματα στα συστημικά ΜΜΕ. Ο Κώστας Σημίτης που ξεκίνησε τον χορό ή μάλλον «έστρωσε το χαλί» για εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας με το άρθρο του στον όμιλο Μαρινάκη, κυριολεκτικά εξαϋλωθηκε από το πολιτικό γίγνεσθαι.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη που προφανώς εκτελώντας εντολές επιχείρησε να πάρει το μέρος Σημίτη κρατώντας αποστάσεις από τον Κώστα Καραμανλή, έγινε αντικείμενο χλεύης από την ίδια την παράταξη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έτρεξε ασθμαίνοντας να καρπωθεί την «δόξα Δένδια» παρότι σιωπούσε τις προηγούμενες ημέρες στις προκλήσεις Σημίτη.

Η εφημερίδα Δημοκρατία με απανωτά πρωτοσέλιδα, γκρέμισε το διαδίκτυο.

Πλέον ο πρωθυπουργός όσο κι αν θέλει να ακολουθήσει την γραμμή Σημίτη, δεν θα τολμήσει να το κάνει. Διότι ξέρει πως κάτι τέτοιο θα του κοστίσει όχι μόνο την εξουσία, αλλά ολόκληρη την πολιτική του καριέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This