H «κυριακάτικη δημοκρατία» στα πρακτικά της Βουλής δια χειρός Βελόπουλου!

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατέθεσε το φύλλο της εφημερίδας με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα για τα πρακτικά των λοιμωξιολόγων

Must Read

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «κυριακάτικης δημοκρατίας» που έφερε στο φως τα πρακτικά των λοιμωξιολόγων κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Έκανε εξαιρετική δουλειά η εφημερίδα. Έπρεπε να πέσει η κυβέρνηση, έπρεπε να είχατε παραιτηθεί όλοι σας, γιατί λέγατε ψέματα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, λέγοντας μάλιστα, απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα, πως «δεν είστε άξιοι να κυβερνάτε τον τόπο. Έχετε εθιστεί στο ψέμα και όχι στη χρηστή διοίκηση».

Με το δημοσίευμα της «κυριακάτικης δημοκρατίας» ανά χείρας, ο Κυριάκος Βελόπουλος υπογράμμισε πως και το κόμμα του και η υπόλοιπη αντιπολίτευση αιτήθηκαν εδώ και μήνες να έχουν πρόσβαση στα πρακτικά από τις συνεδριάσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων και η κυβέρνηση απαντούσε ότι αυτά δεν υπάρχουν. «Και μαθαίνουμε σήμερα από τα πρακτικά των συνεδριάσεων της επιτροπής των λοιμωξιολόγων ότι τις αποφάσεις δεν τις λάμβανε η επιτροπή, αλλά η κυβέρνηση», όπως ανέφερε με νόημα.

Μάλιστα, στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης απάντησε, όχι πειστικά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος ισχυρίστηκε πως «η κυβέρνηση είχε, έχει και θα έχει πάντα ως πυξίδα των πολιτικών αποφάσεων την επιτροπή».

Εθνική ταπείνωση

Εν τω μεταξύ, ο Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε στην κυβέρνηση και για τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων και της τουρκικής προκλητικότητας, κάνοντας λόγο, αναφερόμενος στις δηλώσεις Πελώνη, για «εθνική ταπείνωση». «Η Αριστοτελία Πελώνη βγήκε και είπε ότι η θάλασσα κάτω από την Κρήτη δεν είναι ελληνική, άρα η νίκη του κ. Δένδια πήγε τζάμπα», κατήγγειλε.

Όπως είπε, η επιτυχία του Νίκου Δένδια παραπέμπεται στις καλένδες, μετά τις επίμαχες δηλώσεις για την ΑΟΖ νοτίως της Κρήτης. Πάντως, άσκησε κριτική και στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, λέγοντας πως τα λάθη του Νίκου Δένδια ήταν ότι δεν είπε τίποτα για Κύπρο και Αγία Σοφία και πως δεν μίλησε για Ίμβρο και Τένεδο, αλλά για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, που είναι πάγιο αίτημα της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρωδία θητείας σε παρωδία χώρας

Αρχικά υπολογίζαμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα μας έκανε την τιμή να υπερασπιστεί επί 20ήμερον την εδαφική ακεραιότητα της...

More Articles Like This