Δώρα Αυγέρη: «Ακαταδίωκτο: η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τις κυβερνητικές αμαρτίες!»

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη «κατάφερε να καταστήσει την πανδημία και την υγειονομική κρίση στο μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο των τελευταίων ετών»

Must Read

Την κατοχύρωση «ακαταδίωκτου για τα μέλη των τριών επιτροπών που γνωμοδοτούν για τη διαχείριση της πανδημίας», καταγγέλλει η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη.

Διαβάστε ακόμα: Αποχώρηση, ψεκασμένοι και fake news: «Κόλαση» στη Βουλή για την ασυλία στην Επιτροπή των λοιμωξιoλόγων! (video)

Σε δήλωσή της αναφέρει ότι «οι επιτροπές, μεταξύ αυτών και η επιτροπή λοιμωξιολόγων, καθώς και γενικοί γραμματείς υπουργείων, θα έχουν στο εξής το ακαταδίωκτο για τη γνώμη ή ψήφο τους κατά την άσκηση των εν λόγω καθηκόντων τους. Ούτε καν θα εξετάζονται ως μάρτυρες» και προσθέτει: «Η κυβερνητική αυτή μεθόδευση έρχεται λίγες μέρες αφότου είδαν το φως της δημοσιότητας πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων που αποκαλύπτουν ότι η κυβέρνηση επιβάλλει τη γνώμη της στους ειδικούς και ακολούθως κρύβεται πίσω από τις αποφάσεις τους, που είναι καθ’ υπαγόρευση».

Γενικεύοντας την κριτική της η κ. Αυγέρη αναφέρει: «Στην κυβέρνηση έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Προσμένουν ένα θαύμα. Προς το παρόν νίπτουν τας χείρας τους, αποποιούμενοι κάθε ευθύνη για το μαρτύριο δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας, που σηκώνουν το σταυρό τους μόνοι τους… Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βαλθεί να τρελάνει τον κόσμο με τις μεθοδεύσεις και τις απάτες της. Έχει καταφέρει να καταστήσει την πανδημία και την υγειονομική κρίση στο μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο των τελευταίων ετών. Δεν την παίρνει πια να κοροϊδεύει άλλο τον ελληνικό λαό».

Διαβάστε ακόμα: Το παραδέχτηκε στη συνέντευξή του ο Κυριάκος: Άλλα εισηγούνται οι ειδικοί, άλλα αποφασίζει η κυβέρνηση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This