Σάββατο 8/5/2021

Απασφάλισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης! «Ο Θεούλης να συγχωρέσει εσάς τους εντολοδόχους νεοταξικούς»

«Οι αρρώστιες που έρχονται είναι πολύ πιο επικίνδυνες από αυτές του κορωνοϊού. Εύχομαι ο Θεούλης να συχωρέσει εσάς τους εντολοδόχους νεοταξικούς» γράφει θυμωμένος με όσα παράδοξα βλέπει να συμβαίνουν γύρω του στο «όνομα της πανδημίας» ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Την ώρα που επιτρέπονται πορείες, διαδηλώσεις, έλευση τουριστών σχεδόν ελεύθερη και πολλά άλλα, η κυβέρνηση υποχρεώνει τις εκκλησίες να «εργαστούν» με ωράριο super market, λέει ο παλιός και έμπειρος πολιτικός.

«Τώρα που και με τη σφραγίδα της Ιεράς Συνόδου οι εκκλησίες μας τη Μεγάλη Εβδομάδα θα λειτουργούν σε ωράρια “σούπερ μάρκετ”, εμείς, το χριστεπώνυμο ποίμνιο, ας κρατήσουμε για μια ακόμη φορά τους τύπους, τα προσχήματα, τις αποστάσεις από τη βλάσφημη ζωή που κάποιοι επιθυμούν με πάθος να ακολουθήσουμε. Οχι, λοιπόν. Και οι προθέσεις σας να είναι αθώες, να ξέρετε ότι, εδώ και ένα χρόνο, δεν μπορείτε να μας πείσετε. Αφήσατε να πεθάνει η αγορά, η οικονομία… Ξεφτιλίσατε την ανθρώπινη ύπαρξη. Οι αρρώστιες που έρχονται είναι πολύ πιο επικίνδυνες από αυτές του κορωνοϊού. Εύχομαι ο Θεούλης να συχωρέσει εσάς τους εντολοδόχους νεοταξικούς. Μπορεί κάποιοι να διαφωνούν με αυτές τις θέσεις μου, αλλά με αυτά με μπόλιασαν οι γονείς μου, η Εκκλησία και οι δάσκαλοί μου» υποστηρίζει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Δεκάδες ήταν τα παρόμοια σχόλια και άκρως θετική η ανταπόκριση από τους ακολούθους του, καθώς οι πολίτες δεν φαίνεται να συμμερίζονται την κυβερνητική διάθεση. Πάσχα λοιπόν με ωράρια καταστημάτων στις εκκλησίες, με διπλή μάσκα και χωρίς περιφορά Επιταφίου… Η περιφορά των πανό στις διαδηλώσεις μια χαρά επιτρέπεται!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ