Με «μαϊμού» σκηνικό τα διαγγέλματα του πρωθυπουργού!

Γκάφα ιστορικών διαστάσεων από το επικοινωνιακό επιτελείο

Must Read

Ανεπανόρθωτα εκτέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριακος Μητσοτάκης από το μοντάζ του διαγγέλματος, το οποίο τον δείχνει να εμφανίζεται στο γραφείο του. Κάτι που όμως δεν ισχύει, αφού πρόκειται για μία εικόνα κονσέρβα η οποία χρησιμοποιήθηκε και στα δύο διάγγελμα του πρωθυπουργού με την μέθοδο «green box».

Να σημειωθεί ότι πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για το κατά πόσον το σκηνικό που συνοδεύει τα τελευταία διαγγέλματα του πρωθυπουργού είναι πραγματικό. Όπως φαίνεται, πρόκειται για μία παγιωμένη εικόνα η οποία χρησιμοποιείται ως υπόβαθρο και ακολουθεί η κινηματογράφηση του πρωθυπουργού στα διάφορα διαγγέλματα με το ίδιο όμως φόντο.

Φωτογραφία από χρήστη του Twitter

Φώτο που θα μπορούσα πολύ εύκολα να αλλάξει, μια φωτογραφία υπόθεση ήταν, κανείς όμως δεν το σκέφτηκε. Με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πραγματικό πανηγύρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το τελευταίο διάγγελμα Μητσοτάκη, αφού φαίνεται ξεκάθαρα ότι στα δύο διαγγέλματα, αυτό της 25 Μαρτίου και το πρόσφατο με την ανακοίνωση των νέων μέτρων, το σκηνικό είναι ακριβώς το ίδιο.

Με απλά λόγια, ο πρωθυπουργός δεν ήταν στο γραφείο του όταν έκανε το διάγγελμα. Το που ήταν, μόνο ο ίδιος το γνωρίζει και όσοι ετοίμασαν το σκηνικό. Κωμικές καταστάσεις.

Δείτε τα δύο διαγγέλματα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This