«Συνελήφθη το σίχαμα Φουρθιώτης, η τηλεοπτική Κλω Κλω»: Το αιχμηρό σχόλιο του Πολάκη

«Οι ατζέντες και τα κομπιούτερ του Φουρθιώτη κρύβουν πολλά μυστικά»

Must Read

Οι εξελίξεις με την υπόθεση Φουρθιώτη έφεραν και την αιχμηρή τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη. Ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook τον χαρακτήρισε «σίχαμα».

«Συνελήφθη το σίχαμα Φουρθιώτης (η τηλεοπτική ΚΛΩ ΚΛΩ που μας έκανε και μηνύσεις) και κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Βαξεβάνη» έγραψε ο Πολάκης και αναφερόμενος στις ατζέντες του Μένιου Φουρθιώτη σχολίασε με νόημα:

«Τα λέω από τώρα: οι ατζέντες και τα κομπιούτερ του Φουρθιώτη κρύβουν πολλά μυστικά που ακουμπάνε το σκληρό πυρήνα του κράτους και των αρμών του. Πρώτον μην χαθούν και δεύτερο να αποκαλυφθούν για να φανεί η σαπίλα του συστήματος εξουσίας. Τα παρακολουθούμε όλα από κοντά. Να το ξέρετε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This