Δευτέρα 17/5/2021

Μεγάλη απογοήτευση Αναστασιάδη για το έγγραφο που κατέθεσε ο Τατάρ

«Θα πρέπει να υπάρξει σεβασμός στις παραμέτρους των ψηφισμάτων»

Απογοητευμένος δήλωσε ο Νίκος Αναστασιάδης από το έγγραφο που κατέθεσε ο ηγέτης του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ, στην άτυπη διάσκεψη στη Γενεύη.

Μετά την ολοκλήρωση της άτυπης διάσκεψης προχώρησε σε δηλώσεις, λέγοντας: «Παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας ότι θα πρέπει να υπάρξει σεβασμός στις παραμέτρους των ψηφισμάτων, στις Συμφωνίες Κορυφής, στο έργο που έχει παραχθεί μέχρι σήμερα, στη δήλωση της 25ης Νοεμβρίου του 2019 και βεβαίως στην επιστολή του γ.γ. της 26ης Οκτωβρίου που λέει ότι θα πρέπει να εργαστούμε στη βάση της δουλειάς που έχει παραχθεί μέχρι σήμερα. Οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν και αύριο κατά τις 10 το πρωί σε νέα σύνοδο της ολομέλειας».

Αναφερόμενος στην κίνηση Τατάρ τόνισε: «Θα πρέπει να πω ότι είναι μεγάλη απογοήτευση τα όσα και γραπτώς υπέβαλε ο κ. Τατάρ. Βεβαίως έχω πει στον γ.γ. (του ΟΗΕ) ότι η δική μας προσπάθεια ήταν η δημιουργία ενός θετικού κλίματος χωρίς προκλήσεις, χωρίς αναφορές σε όσα απαράδεκτα ακούσαμε. Έχω πει επίσης στον γ.γ. ότι θα υποβάλουμε γραπτώς τις δικές μας θέσεις με επιστημονική τεκμηρίωση και όχι μόνο με την πολιτική θεώρηση των πραγμάτων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ