Γεωργιάδης: «Μέχρι τις 15 Μαΐου θα υπάρχει το SMS – Μετά δεν έχει αποφασιστεί»

Όλες οι πληροφορίες για τα επόμενα βήματα στην άρση των περιοριστικών μέτρων

Must Read

Πολλές απορίες και ερωτήματα έρχονται στο προσκήνιο για το τι αναμένεται να γίνει με το άνοιγμα του τουρισμού, και το αν θα εξακολουθήσουν να ισχύουν μέτρα και περιορισμοί.

«Μέχρι τις 15 Μαΐου θα έχουμε SMS στο 13033 για τις μετακινήσεις»

«Ενδεχομένως να παραμείνει το SMS στο 13032 για τα ψώνια στα μαγαζιά και μετά το άνοιγμα του τουρισμού και την άρση του lockdown», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι μέχρι τις 15 Μαΐου θα έχουμε SMS στο 13033 για τις μετακινήσεις, ενώ για τα εμπορικά καταστήματα και το SMS στο 13032 είπε πως ενδεχομένως να διατηρηθούν προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει ο τρίωρος χρονικός περιορισμός.

«Το click inside οδεύει προς κατάργηση. Δεν χρειάζεται κατά τη γνώμη μου» σημείωσε και εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης πως «το μήνυμα είναι άλλο, είναι ο τρίωρος περιορισμός, αυτό ενδεχομένως να διευρυνθεί».

Παπαθανάσης: «Προανήγγειλε κατάργηση SMS»

«Αυτή τη βδομάδα το υπουργείο θα κάνει τις προτάσεις του στους ειδικούς για άνοιγμα των φροντιστηρίων μαζί με τα σχολεία και την κατάργηση των μηνυμάτων για το λιανικό εμπόριο για όπου ισχύει το click inside» είπε ο Νίκος Παπαθανάσης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε πως «το πρόγραμμα Ελευθερία για τους εμβολιασμούς προχωρά πολύ γρήγορα και αποτελεί παράδειγμα στην Ευρώπη».

«Τα βήματα είναι σταθερά. Η εστίαση πήγε πολύ καλά τις δύο ημέρες που άνοιξε. Αυτή τη βδομάδα το υπουργείο θα κάνει τις προτάσεις του στους ειδικούς για άνοιγμα των φροντιστηρίων μαζί με τα σχολεία και την κατάργηση των μηνυμάτων για το λιανικό εμπόριο για όπου ισχύει το click inside. Θα κάνουμε τις προτάσεις μας και θα αναμένουμε τις αποφάσεις των επιδημιολόγων. Η διεύρυνση του ωραρίου αυτή τη στιγμή δεν είναι στο τραπέζι», εξήγησε ο Νίκος Παπαθανάσης ίδιος αναφορικά με τα επόμενα βήματα στην άρση των περιοριστικών μέτρων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This