Κοινή δράση για την άρση των πατεντών των εμβολίων ζητά η Φώφη Γεννηματά

«Έχουμε χρέος να συμβάλλουμε» θεωρεί η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής

Must Read

«Συνεννόηση» στην Ελλάδα για «κοινή δράση» και της ΕΕ στην προσπάθεια άρσης των πατεντών των εμβολίων, ζητά η Φώφη Γεννηματά μετά την παρέμβαση του Τζο Μπάιντεν.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι η στήριξη των ΗΠΑ «ανοίγει μια προοπτική να απελευθερωθούν οι πατέντες των εμβολίων», αλλά «ο στόχος δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση».

Διαβάστε ακόμα: «Συζήτηση» για την άρση της πατέντας για τα εμβόλια θέλει η Φον ντερ Λάιεν – Μεταφορά τεχνογνωσίας ζητά η συμμαχία εμβολίων GAVI

Αναλυτικά:

«Η παρέμβαση του Προέδρου Μπάιντεν ανοίγει μια προοπτική να απελευθερωθούν οι πατέντες των εμβολίων. Όλοι όσοι το έχουμε πει και το πιστεύουμε έχουμε χρέος να συμβάλλουμε σε αυτό. Στη χώρα μας να συνεννοηθούμε  για την κοινή δράση που απαιτείται ώστε και η Ευρωπαϊκή Ένωση να συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια γιατί αυτός  ο στόχος δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση.  Εμείς, από την πλευρά μας, θέτουμε και πάλι το ζήτημα στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This