H Νίκη Κεραμέως εμβολιάστηκε με… ένα πλατύ χαμόγελο (κάτω από τη μάσκα)!

Must Read

Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού (και) η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, και ο ενθουσιασμός της ήταν τόσο μεγάλος, που ούτε η… μάσκα  της δεν μπορούσε να τον κρύψει!

Αναμενόμενα, η υπουργός Παιδείας έσπευσε να κάνει δημοσίως γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός του εμβολιασμού της, ανεβάζοντας στο Twitter την «πατροπαράδοτη» πόζα… τσιμπήματος, την οποία και συνόδευσε με το κατάλληλο πανηγυρικό σχόλιο.

«Έφτασε και εμένα η σειρά μου για αυτό το μεγάλο δώρο της επιστήμης, υπέρ της ζωής! Απέραντη ευγνωμοσύνη στους επιστήμονες και στους υγειονομικούς μας. Αισιοδοξία, ελπίδα, ελευθερία!», έγραψε η υπουργός Παιδείας και… όλοι μας αναστενάξαμε με ανακούφιση!

  • Η ανάρτηση της υπουργού:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This