Τρίτη 22/6/2021

Ολόκληρη φιέστα έστησε η Ζέττα Μακρή στον Βόλο! Έβαλαν παιδάκια να της δίνουν λουλούδια και κάρτες!

Εκδηλώσεις... αυθόρμητης αγάπης για να πείσουν πως όλα λειτουργούν στην εντέλεια!

«Τίποτα δε μπορεί να περιγράψει καλύτερα τη χαρά των παιδιών που επέστρεψαν στα σχολεία τους, στους δασκάλους, τους καθηγητές και τους συμμαθητές τους, από την εικόνα που αντίκρισα σε κάθε σχολείο, που επισκέφτηκα σήμερα. Τα παιδικά πρόσωπα έλαμπαν και τα διάπλατα χαμόγελά τους ήταν αδύνατον να κρυφτούν πίσω από τις χρωματιστές προστατευτικές μάσκες», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή.

Σήμερα, πρώτη μέρα επαναλειτουργίας δια ζώσης της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η υφυπουργός Παιδείας, βρέθηκε στο νομό Μαγνησίας και επισκέφτηκε σχολεία (το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σχολείο Πορταριάς, το Νηπιαγωγείο Ανακασιάς, το Δημοτικό σχολείο και Γυμνάσιο Ιωλκού, το 10ο και το 32ο Νηπιαγωγείο Βόλου, το 21ο, το 18ο και 29ο Δημοτικό σχολείο Βόλου, το 10ο και το 4ο Γυμνάσιο Βόλου, το 2ο Δημοτικό «Βαρνάλειο» Ν. Αγχιάλου και το Γυμνάσιο Ν. Αγχιάλου). Στις επισκέψεις της την συνόδευαν οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Έλα όμως που σε αυτές τις επισκέψεις έβαλαν τα μικρά παιδιά να της δίνουν λουλούδια, κάρτες μέχρι και καλάθια με τοπικά προϊόντα! Όλες… αυθόρμητες εκδηλώσεις αγάπης!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ