Ολόκληρη φιέστα έστησε η Ζέττα Μακρή στον Βόλο! Έβαλαν παιδάκια να της δίνουν λουλούδια και κάρτες!

Εκδηλώσεις... αυθόρμητης αγάπης για να πείσουν πως όλα λειτουργούν στην εντέλεια!

Must Read

«Τίποτα δε μπορεί να περιγράψει καλύτερα τη χαρά των παιδιών που επέστρεψαν στα σχολεία τους, στους δασκάλους, τους καθηγητές και τους συμμαθητές τους, από την εικόνα που αντίκρισα σε κάθε σχολείο, που επισκέφτηκα σήμερα. Τα παιδικά πρόσωπα έλαμπαν και τα διάπλατα χαμόγελά τους ήταν αδύνατον να κρυφτούν πίσω από τις χρωματιστές προστατευτικές μάσκες», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή.

Σήμερα, πρώτη μέρα επαναλειτουργίας δια ζώσης της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η υφυπουργός Παιδείας, βρέθηκε στο νομό Μαγνησίας και επισκέφτηκε σχολεία (το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σχολείο Πορταριάς, το Νηπιαγωγείο Ανακασιάς, το Δημοτικό σχολείο και Γυμνάσιο Ιωλκού, το 10ο και το 32ο Νηπιαγωγείο Βόλου, το 21ο, το 18ο και 29ο Δημοτικό σχολείο Βόλου, το 10ο και το 4ο Γυμνάσιο Βόλου, το 2ο Δημοτικό «Βαρνάλειο» Ν. Αγχιάλου και το Γυμνάσιο Ν. Αγχιάλου). Στις επισκέψεις της την συνόδευαν οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Έλα όμως που σε αυτές τις επισκέψεις έβαλαν τα μικρά παιδιά να της δίνουν λουλούδια, κάρτες μέχρι και καλάθια με τοπικά προϊόντα! Όλες… αυθόρμητες εκδηλώσεις αγάπης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This