Δευτέρα 21/6/2021

Χρηστος Βρεττάκος: Εξελέγη με τον ΣυΡιζΑ και τώρα αβαντάρει Βαρουφάκη!

Ο καιροσκόπος της αριστεράς

Ρεσιτάλ πολιτικού καιροσκοπισμού για ακόμα μια φορά από τον δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο. Ο άνθρωπος που έπινε νερό στο όνομά του ΣυΡιζΑ προεκλογικά, μόλις εξασφάλισε την εκλογή του, μεταμορφώθηκε σε… αντί – ΣΥΡΙΖΑ τρόφιμο των εφοπλιστών του Mega και σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο περιφέροντας στα λιπάσματα τον Μπον Βιβέρ Βαρουφάκη! Και για να συμπληρωθεί ο τραγέλαφος, μιλούσαν για το… προλεταριάτο!

Θα πείτε και δικαίως, ότι το «φαινόμενο Βρεττάκου» δεν είναι ελληνικό αλλά παγκόσμιο. Και οι κλακαδόροι του κερδοσκόπου μισάνθρωπου Τζωρτζ Σόρος παγκοσμίως, ως «αριστεροί» και «προλετάριοι» προβάλλονται. Σαν τον Βαρουφάκη ένα πράμα, που δεν κρύβει το θαυμασμό του για τον κερδοσκόπο, όπως και ο Βρεττάκος δεν έκρυβε σήμερα το θαυμασμό του για τον Βαρουφάκη. Κάτι σαν την τροφική αλυσίδα, όπου όλοι θέλουν να παριστάνουν τον καρχαρία. Ουδείς την μαρίδα. Στις επόμενες εκλογές όμως θα καταλάβουν ότι οι πολίτες δεν είναι χρυσόψαρα…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ