Πέμπτη 24/6/2021

Άδωνις, ο μετανιωμένος: Από τα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, στις πόζες πλάι στον Ζάεφ!

Άγριο τρολάρισμα στα social media για τις αναμνηστικές φωτογραφίες του υπουργού Ανάπτυξης με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων

Άγριο τρολάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον «συνεχώς μεταμελημένο» Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μόνον λίγες ώρες μετά τη «συγγνώμη» στον Νίκο Καρανίκα βρέθηκε να τραβά… αναμνηστικές φωτογραφίες με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ!

Κανείς, βέβαια, δεν φαίνεται να γνωρίζει αν ο υπουργός Ανάπτυξης είχε τον χρόνο και την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη και από τον Ζόραν Ζάεφ για τη «στάση» του το περασμένο διάστημα, όταν συμμετείχε σε συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε με τον Ζόραν Ζάεφ σε κεντρικό ξενοδοχείο, το μεσημέρι της Παρασκευής, προκειμένου να γευματίσει με τον πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου, στο πλαίσιο των επίσημων συναντήσεων του τελευταίου στην επίσκεψή του στη χώρα μας. Εκεί όμως διέμενε και ο πρωθυπουργό των Σκοπίων, με τον οποίο συναντήθηκαν τυχαία. Τώρα, ποιος ζήτησε να βγουν όλοι μαζί φωτογραφία, είναι κάτι που το ρεπορτάζ δεν έχει ακόμη καταφέρει να αποκαλύψει.

Εντύπωση, πάντως, έκανε το γεγονός ότι τη «φωτιά» δεν τροφοδότησαν μόνον τα αριστερά μέσα ενημέρωσης, αλλά ακόμη και τα… «Παραπολιτικά», τα οποία «έσφαξαν με το βαμβάκι» τον υπουργό Ανάπτυξης, τονίζοντας την… ευγένειά του που δέχτηκε να βγει στη φωτογραφία και κάνοντας λόγο για τον «πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ