H Γιαννάκου «δείχνει» φουσκωμένα πορτοφόλια και συμφέροντα πίσω από το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια

Διαφημίσεις και συμμετοχή οργανώσεων μόνο από μπαμπάδες

Must Read

Ισχυρά συμφέροντα και «πολύ χρήμα» άφησε να εννοηθεί ότι βρίσκονται πίσω από το νέο νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου.

Η βουλευτής μιλώντας στην Βουλή για το νέο νομοσχέδιο της συνεπιμέλειας, το οποίο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων καθώς φαίνεται να μην υπολογίζει καθόλου την ψυχολογία των παιδιών και δη εκείνων που έχουν υποστεί κακοποίηση, παρά μοιάζει περισσότερο με έναν τρόπο «ικανοποίησης» μιας μερίδας πατεράδων που αισθάνονται αδικημένοι τόνισε ότι στην ακρόαση των φορέων δεν συμμετείχαν γυναικείες οργανώσεις. Η κα. Γιαννάκου μίλησε για μεγάλες διαφημίσεις και πολύ χρήμα: «Είδαμε απίθανες οργανώσεις π.χ. τους “ενεργούς μπαμπάδες” και τρομερές διαφημίσεις υπέρ του νομοσχεδίου που σημαίνει χρήμα πολύ…» τόνισε και πρόσθεσε ότι η συγκεκριμένη οργάνωση έστειλε επιστολή με ψευδή στοιχεία: «Τόσο πολύ αγαπούν τα παιδιά τους που δεν μπορούν να συντάξουν μια επιστολή ή μήπως είναι ένα γραφείο που διαθέτει και το χρήμα και στέλνει όλα αυτά με ψευδή ονοματολογία;»

Παρατηρήσεις που δεν έχουν σχέση με τα συμφέροντα των παιδιών

Η βουλευτής πρόσθεσε ότι οι επιστημονικοί φορείς που έδωσαν το παρόν έκαναν αντίστοιχες παρατηρήσεις, ενώ «λιγότεροι φορείς που επικροτούν το νομοσχέδιο έκαναν παρατηρήσεις που δεν είχαν σχέση με το πραγματικό συμφέρον του παιδιού».

Η κα. Γιαννάκου επανέλαβε ότι ο υπουργός δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας δεν κάλυψε τον στόχο ο οποίος είναι το συμφέρον των παιδιών, ενώ τόνισε ότι το νέο νομοσχέδιο θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα και δικαστικές διαμάχες μεταξύ των γονέων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This