Επικό… τρολάρισμα σε Άδωνι από Παπαδάκη για τη φωτογραφία με τον Ζάεφ και τη «γειτονική χώρα»!

Ο υπουργός Ανάπτυξης δεν δέχεται ούτε να... ψελλίσει την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία»

Must Read

Ένας γελοίος πολιτικός, όταν επαναλαμβάνει τον εαυτό του, μπορεί και να τον πάρει στα σοβαρά…

Ο λόγος για τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε μία από τις θεαματικές «κωλοτούμπες», από αυτές που μας έχει συνηθίσει, αρνείται τώρα να ψελλίσει καν την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» και γίνεται γελοίος στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη σημερινή, άθλια πολιτικά, στάση του.

Γελούσαν και τα… πατώματα χθες στην εκπομπή «Καλημέρα, Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1, όταν ο έμπειρος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αναμνηστική φωτογραφία που είχε βγάλει ο Γεωργιάδης με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του τελευταίου στη χώρα μας, την περασμένη εβδομάδα.

Η «γειτονική χώρα»

Ο κορυφαίος υπουργός αρνιόταν επίμονα να δηλώσει με ποιον ακριβώς συναντήθηκε. «Συγγνώμη, δεν άκουσα. Με ποιον βγάλατε φωτογραφία;», τον ρώτησε με επιτηδευμένο ύφος ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης, για να λάβει από τον υπουργό Ανάπτυξης την αστεία απάντηση: «Με τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας».

Ο… γιαλαντζί «μακεδονομάχος» της κυβέρνησης το έκανε χειρότερο στη συνέχεια, όταν στις απανωτές δημοσιογραφικές ερωτήσεις έχασε τελείως τη γνωστή του αστήρικτη έπαρση. «Στις επίσημες συναντήσεις μου χρησιμοποιώ το διεθνώς αναγνωρισμένο όνομα της χώρας. Στις ιδιωτικές μου συνομιλίες μπορώ να μην το κάνω», δικαιολογήθηκε, προκαλώντας τη θυμηδία των συνομιλητών του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This