Γίνεται του… sms στην προανακριτική με την εξέταση Καλογρίτσα! Ψευδομάρτυρα τον χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο καφές που έπιναν με την... Βουλγάρα καφετζού και ο γιατρός για το ζάχαρο είναι σοβαρά επιχειρήματα;

Must Read

Χαμός και με τη σημερινή κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα στην προανακριτική, με τον επιχειρηματία να θυμάται νέα sms και συνομιλίες με τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά. Στην πρωινή εξέταση (είναι σε εξέλιξη η απογευματινή) πηγές της κυβέρνησης ανέφεραν ότι ο Καλογρίτσας μίλησε για «συντονιστικό ρόλο» του Παππά στη δημιουργία «ΣΥΡΙΖΑ Channel», ενώ επιβεβαίωσε συναντήσεις του με Κοντομηνά και Μαρινάκη που οργανώθηκαν, όπως είπε, από τον Νίκο Παππά.

Μάλιστα ο επιχειρηματίας θυμήθηκε και άλλο sms που δέχτηκε από τον πρώην υπουργό και όπως διέρρευσε είπε: «Ήμουν μπροστινός. Είχα τις μετοχές του Νίκου Παππά. Χθες έβαλα τη μνήμη μου να δουλέψει δυνατά. Από τον ΣΥΡΙΖΑ με αμφισβήτησαν. Σαν να μου ήλθε στον ύπνο ότι μπορεί να υπάρχει κι άλλο sms του Νίκου το οποίο λέει “πηγαίνετε στον Λιανό. Στη CCC”. Η μνήμη μου είναι λίγο πεσμένη. Θα κοιτάξω να το βρω. Είμαι και κάπως κουρασμένος. Το λέω στην κυρία Τζάκρη» φέρεται να είπε ο Καλογρίτσας με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη, να δείχνει στον μάρτυρα έγγραφο με υπογραφή του γιου του, και να του λέει ότι «ξέρετε, αυτά που λέτε έρχονται σε αντίθεση με αυτό, και είναι ποινικό». Μέχρι και ότι κοιμόταν στο σπίτι του ο Νίκος Παππάς θυμήθηκε ο Καλογρίτσας και αναρωτήθηκε: «Άκουσα πως ο Νίκος ο Παππάς συνάντησε όλους τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρθηκαν για τα κανάλια. Άρα σημαίνει ότι μας είδε όλους κατά τον ίδιο τρόπο. Άρα σημαίνει πως κοιμόταν και στα σπίτια όλων αυτών. Έτσι έκανε σε εμένα. Άρα υποθέτω τα ίδια έκανε με όλους. Εμένα ο Παππάς ήταν φίλος. Να ξεκαθαρίσει: έτσι με έβλεπε; Όπως τους άλλους; Ή είχαμε κάτι το διαφορετικό; Με είδε στο σπίτι του. Στο σπίτι μου. Στο γραφείο μου. Εκεί γνώρισε πολύ κόσμο στο γραφείο μου. Εκεί υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν παραμείνει. Για παράδειγμα μια Βουλγάρα καφετζού. Ερχόταν πίναμε καφέ. Είχα κι έναν γιατρό για το ζάχαρο. Το φοβόταν και εξεταζόμασταν μαζί».

«Ψευδομάρτυρα» χαρακτηρίζει τον Καλογρίτσα ο ΣΥΡΙΖΑ

Για την τρίτη ημέρα κατάθεσης του Καλογρίτσα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογραμμίζει ότι τον επιχειρηματία «διαψεύδουν η Δικαιοσύνη, οι μάρτυρες υπεράσπισης, τα ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και οι ίδιες του οι αντιφατικές καταθέσεις».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ψευδομάρτυρας Χρήστος Καλογρίτσας, συνεργάτης των Θεοδωρικάκου και Μητσοτάκη είναι το τελευταίο αποκούμπι της Ν.Δ.

Το κόμμα της διαφθοράς και της διαπλοκής, το κόμμα της Siemens, της Novartis, των Φουρθιώτιδων και των Λιγνάδιδων ποντάρει τα πάντα στους ισχυρισμούς ενός επιχειρηματία που με δικαστική απόφαση οφείλει να επιστρέψει 3 εκατ. ευρώ και για αυτό κάνει τα πάντα για να το αποφύγει. Έφθασε να αλλοιώσει τα πρακτικά της Επιτροπής για να απαλείψει τις αντιφάσεις του ψευδομάρτυρά της. Τον Καλογρίτσα διαψεύδουν η Δικαιοσύνη, οι μάρτυρες υπεράσπισης, τα ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και οι ίδιες του οι αντιφατικές καταθέσεις.

Τον διαψεύδει και ο ίδιος του ο γιος, Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, με την εγγυητική επιστολή των 8 εκατ. ευρώ, που κατέθεσε, και την υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό. Η Ν.Δ. να χαίρεται τον ψευδομάρτυρά της.

Αν ωστόσο η ΝΔ θέλει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κάλλιστα να ρωτήσει ή τον κ. Μητσοτάκη ή το κατά δήλωσή του «παιδί» του κ. Καλογρίτσα, τον κ. Θεοδωρικάκο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This