Πέρασε το νομοσχέδιο για την αναγκαστική συνεπιμελεία – «Όχι» από Γιαννάκου και Κεφαλογιάννη

Στην ψηφοφορία δεν συμμετείχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αποχώρησαν το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ

Must Read

«Πέρασε» από τη βουλή το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια με τις Μαριέττα Γιαννάκου και την Όλγα Κεφαλογιάννη να λένε «όχι».

Σε σύνολο 176 παρόντων βουλευτών υπέρ των άρθρων τάχθηκαν 156 από τους 158 βουλευτές της κυβέρνησης. Να σημειωθεί ότι στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε δεν συμμετείχε ο ΣΥΡΙΖΑ (ακολουθώντας την απόφασή του να μην συμμετέχει σε ονομαστικές ψηφοφορίες όσο επιτρέπεται σε αυτές και η επιστολική ψήφος των βουλευτών), ενώ αποχώρησαν το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ.

Επί της Αρχής, το σχέδιο νόμου ψήφισε η ΝΔ, το καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ 25, ενώ το ΚΚΕ ψήφισε «παρών».

Το ΚΙΝΑΛ δήλωσε πως θα καταψήφιζε τα δύο άρθρα, αλλά απείχε της ονομαστικής, καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ για «παρωδία της κοινοβουλευτικής λειτουργίας αφού έθεσε ονομαστική ψηφοφορία στην οποία δεν μετείχε».

Επίσης και το ΚΚΕ ενώ θα καταψήφιζε τις δύο διατάξεις, απείχε από την ονομαστική ψηφοφορία των δύο άρθρων καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «με τέτοιες ενέργειες στρώνει βούτυρο στο ψωμί της ΝΔ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This