Η αναφορά Χαμενεΐ στην Ελλάδα και το βιβλίο που εξόργισε τους Τούρκους

«Περιγράφει πολύ δυνατά και όμορφα την καταπίεση των Ελλήνων από τους Οθωμανούς»

Must Read

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε στην Τουρκία η αναφορά του θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν σε βιβλίο, το οποίο περιγράφει τα δεινά που πέρασαν οι Έλληνες υπό τον ζυγό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ μίλησε για το «Οίνος και Άρτος» του Ιταλού συγγραφέα Ιγνάθιο Σιλόνε.

Ο Ιρανός θρησκευτικός ηγέτης Αγιατολάχ Χαμενεΐ, ο οποίος επισκέφθηκε την Έκθεση Βιβλίου της Τεχεράνης: «Αυτό έγραψαν οι Έλληνες εναντίον των Τούρκων. Περιγράφει πολύ δυνατά και όμορφα την καταπίεση των Ελλήνων από τους Οθωμανούς Τούρκους» δήλωσε ο Ιρανός ηγέτης.

Δείτε το βίντεο

Αξίζει να σημειωθεί για όσους απορούν με την στάση Χαμενεΐ, ότι ο ηγέτης της ισλαμικής επανάστασης, αγιατολάχ Χομεϊνί, είχε δηλώσει ότι «τελικός στόχος» είναι η Άγκυρα!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μακριά από όλες τις θρησκείες.Για να πάμε μπροστά.Δεν είμαστε ποίμνιο (ΓΙΔΙΑ δηλαδή)δεν προσκυνάμε κανέναν ανύπαρκτο θεό.

  2. Γιατί το 99,9% από αυτούς ειναι ακατάλληλοι ναρκισιστές που δεν ενδιαφέρονται για κανέναν και τπτ εκτος της δυναμης της εξουσίας τους κ των οικονομικών οφελειων που θα έχουν. Η εξουσία χρειάζεστε ακριβώς το αντίθετο απο αυτο που τραβάει αυτπ το είδος ανθρώπων δλδ ενσυναισθηση και αγαπη για τους αλλους και προσφορά. Στις χιλιετίες που εχουν περασει ο homo sapiens έχει αναπτυξει τα παντα εκτός από τα πολιτικα και οικονομικά συστήματα κυριως και τα κοινωνικα συστήματα δευτερευοντως και αυτα μόνο αφού εχει καταστραφεί εντελως πχ μετα απο μεγαλο πολεμο/αλλη καταστροφη και επιλέγει καποιον που δεν είναι σαν είναι σαν τους συνηθεις. Εκει το σύστημα δουλεύει αλλα για λιγο γιατί οι εξαιρεσεις αυτες δεν αντέχουν στο βάλτο των ναρκισιστων με τους οποιους πρέπει να συνδιαλλαγουν στη συνέχεια κ δεν μένουν για πολύ να ολοκληρωσουν μεγαλες αλλαγες. Όταν και αν το μυαλο μας αναπτυχθει αρκετα πιθανον να αλλαξουμε τον τρόπο επιλογης υποψηφιων η το συστημα ολοκληρο μεσω πχ τεχνολογιας με απευθείας ψηφους για τα περισσότερα θεματα, θα κανουμε αλματα προοδου μεσα σε λιγες γενιές, θα καθαρισει ο πλανητης, θα υπαρξει τεράστια ευημερία κ σωστη διαχειριση των πόρων αλλα μέχρι τότε το στοιχημα ειναι αννθα προλάβουμε ποτέ να φτάσουμε σε κατι τέτοιο και δεν καταστραφούμε απο καποιος λαθος δικο μας (πχ κλιμα) η κατι τυχαίο πχ αστεροειδή…

  3. Έχω μπερδευτη τόσο πολύ με τους σωτήρες μας και τους εκάστοτε κυβερνώντες δεν φλεπω φως στο τούνελ μακάρι να δούμε της καλές μέρες που όλοι ταζουν και μας ξεχνάνε μετά

  4. Έχω μπερδευτη τόσο πολύ με τους σωτήρες μας και τους εκάστοτε κυβερνώντες δεν φλεπω φως στο τούνελ

  5. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι ηγέτες όποιος και αν είναι ο τίτλος τους, αυτοκράτορες, βασιλείς, πιο κοντά στις ημέρες μας Πρόεδροι, δικτάτορας κλπ, για την δική τους και μόνο αγάπη για την εξουσία βάζουν αθώους ανθρώπους να σκοτώνει ο ένας τον άλλον χωρίς καν να ξέρει ο ένας τον άλλον. Ξοδεύουν τρισεκατομμυρια σε πολέμους και αφήνουν τους λαούς τους να λοιμοκτωνούν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This