«Δεν έκανα λάθος επί της ουσίας», λέει με θράσος ο Γιάννης Λοβέρδος και κατηγορεί τα… τρολ!

Αντί να ζητήσει συγγνώμη για την αδιανόητη δήλωση, λέει ότι φταίνε οι άλλοι και όχι αυτός που την έκανε

Must Read

Ούτε καν να μαζέψει τα όσα είπε στη Βουλή για τους άνδρες που κακοποιούν τις γυναίκες τους, αλλά «μπορεί να είναι καλοί πατεράδες», δεν προσπάθησε ο Γιάννης Λοβέρδος, αλλά εξαπέλυσε επίθεση και κατηγορίες κατά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των… συριζοτρόλ.

Διαβάστε ακόμα: Πάγωσε το πανελλήνιο με τη δήλωση του Γιάννη Λοβέρδου για τους άνδρες που κακοποιούν τις γυναίκες τους! (video)

https://vimeo.com/552836972

Αντί να σκύψει το κεφάλι και να ζητήσει συγγνώμη για την αδιανόητη δήλωση και να μην ξαναμιλήσει, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αντίθετα, με αλαζονεία και ύφος χιλίων καρδιναλίων θέλησε να βγει κι από πάνω!

Τι υποστήριξε σήμερα:

«Όσα γράφτηκαν για μένα είναι αστεία. Πόσοι έχουν δει όλη την ομιλία και δεν απομόνωσαν μόνο αυτή τη φράση; Αυτό το νομοσχέδιο που ήρθε είναι για την επιμέλεια των τέκνων μετά από ένα σκληρό διαζύγιο. Η κυβέρνηση αποφάσισε να μην παρέμβει δεσμευτικά για τον φυσικό δικαστή. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κρίνεται από τα δικαστήρια. Έλεγα πως η Βουλή δεν μπορεί να αποφασίσει για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Είπα ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν μπορούμε να την κρίνουμε αν δεν γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα. Μπορεί κατ’ υπερβολή να είπα αυτό που είπα, μπορεί να ήταν λάθος διατύπωση. Αλλά αυτό που σας είπα τώρα ήταν το νόημα της ομιλίας μου. Ήταν λάθος η διατύπωση αν απομονώσεις μία φράση. Μετά την ομιλία μου δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από τους παρόντες βουλευτές. Η αντίδραση ήρθε 24 ώρες μετά, και αφού απομόνωσαν τα ΣΥΡΙΖοτρολ όσα είχα πει. Αυτό που είπα είναι ότι κρίνει το δικαστήριο κάθε περίπτωση και όχι η Βουλή. Η ανθρωποφαγία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι τέτοια που επιτρέπει να απομονωθεί μια φράση. Δεν έκανα λάθος επί της ουσίας. Δεν θα έπρεπε να κάνω λόγο για κακοποίηση για να μην υπάρξει παρεξήγηση, αλλά ήθελα να δείξω την υπερβολή, τίποτα παραπάνω».

Αυτά ακριβώς είπε ο «κύριος» Λοβέρδος, ο οποίος δεν βλέπει κανένα λάθος στα όσα είπε.

Όπως ακριβώς το κόμμα του δεν βλέπει κανένα λάθος στο νομοσχέδιο που πέρασε για την αναγκαστική συνεπιμέλεια των τέκνων, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις κυβερνητικών και μη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This