«Αν ήταν ένας άνδρας στη θέση μας, θα τα έκανε αυτά τα σχόλια;»: Απάντησε στον Τσιάρα η Γιαννάκου

«Είναι περίεργο πώς ο υπουργός κάλεσε διάφορες οργανώσεις -ενεργοί μπαμπάδες και ό,τι άλλο- και αρνήθηκε να δει γυναικείες οργανώσεις»

Must Read

Η ξεκάθαρη στάση της Μαριέττας Γιαννάκου στο νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια δυσαρέστησε την κυβέρνηση, αλλά και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα που δήλωσε ότι  οι ενστάσεις της Μαριέττας Γιαννάκου και της Όλγας Κεφαλογιάννη στο νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια των τέκνων «προέρχονται από προσωπικά βιώματα» και ξεκαθάρισε ότι «η νομοθέτηση δεν γίνεται με προσωπικά βιώματα και πρέπει να το καταλάβουνε»!

Σε αυτές τις δηλώσεις και την ουσιαστικά προσωπική επίθεση, απάντησε η βουλευτής και πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου: «Δεν δόθηκε καμία εξήγηση από τον υπουργό και αναρωτιέμαι θα έκανε τις ίδιες παρατηρήσεις για έναν άνδρα;».

Μάλιστα μιλώντας στο OPEN τόνισε ότι ο υπουργός οφείλει να απαντά και όχι να κάνει σχόλια ότι η κ. Γιαννάκου και η κ. Κεφαλογιάννη έχουν προσωπικά βιώματα. «Είναι περίεργο πώς ο υπουργός κάλεσε διάφορες οργανώσεις –ενεργοί μπαμπάδες και ό,τι άλλο- και αρνήθηκε να δει γυναικείες οργανώσεις. Ο σύνδεσμος για τα δικαιώματα της γυναίκας δεν όφειλε να τύχει της τιμής από τον κ. υπουργό να τους δει;» αναρωτήθηκε η Μαριέττα Γιαννάκου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This