Γιάννης Μπουτάρης: «Στηρίζω τα δικαιώματα όλων, δεν είμαι αδερφή»

«Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδερφός, με τους Ευρωπαίους συνεταίρος»

Must Read

Ανοίγει το στόμα του και γίνεται… είδηση. Ο Γιάννης Μπουτάρης πάντως αυτή τη φορά ξεκαθάρισε πως ήταν μπελάς από μικρός, ότι δεν είναι αδερφή, ότι είναι φιλότουρκος, ότι ήθελε να κλέψει το φόρεμα της Γιάννας Αγγελοπούλου, τον ντουλαμά, στις τελευταίες εκδηλώσεις για το 1821, και ότι πλέον απολαμβάνει τη βαρεμάρα του. Όλα αυτά τα είπε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «60 χρόνια τρύγος», στο GRTimes.gr. «Σαν δήμαρχος έπρεπε να στηρίξω τα δικαιώματα όλων. Δεν είμαι αδερφή», υποστήριξε σε σχέση με τη θετική του στάση έναντι των Gay Pride.

«Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδερφός, με τους Ευρωπαίους συνεταίρος» απάντησε στην ερώτηση που του έκαναν για το γεγονός ότι επί της θητείας του επισκέπτονταν κατά χιλιάδες οι Τούρκοι την πόλη του. Διάλεξε επίσης στη σχέση του με τον νυν δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, που δεν τον… πάει καθόλου, να πάψει να ασχολείται μαζί του. «Είχα δύο επιλογές. Ή να του χώσω μια μπουνιά, και να με γράψουν οι εφημερίδες, ή να του γυρίσω την πλάτη» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο Γιάννης Μπουτάρης έζησε τον μεγαλύτερο έρωτά του με τη μητέρα των τριών παιδιών του, την Αθηνά, που έφυγε από τη ζωή στα χέρια του. Παραδέχεται δε ότι χώρισε από την τελευταία σχέση του διότι «όταν δεν τραβάει μια σχέση κάποια στιγμή θα πεις αντίο»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This