Σύνοδος Κορυφής: Με το Ψηφιακό Πιστοποιητικό ασχολήθηκε ο Μητσοτάκης, με την Τσιχανόφσκαγια Ρούτε και Μακρόν

Ο καθένας με τον πόνο του

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές τόνισε στη Σύνοδο Κορυφής την ανάγκη αμοιβαιότητας ανάμεσα στα κράτη-μέλη μέχρι να τεθεί πλήρως σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία για το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID.

Πρότεινε μάλιστα, προσθέτουν οι ίδιες πηγές, για τη διευκόλυνση των ταξιδιωτών, κατά την επιστροφή στις χώρες προέλευσης να μην απαιτείται μόνο η διενέργεια PCR τεστ, αλλά να δίνεται η εναλλακτική των rapid test, καθώς και ευρεία χρήση self test που έχουν αποδειχθεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την επιδημιολογική επιτήρηση στην Ελλάδα.

Ρούτε και Μακρόν για Τσιχανόφσκαγια

Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε θα συναντηθεί την Παρασκευή με την επικεφαλής της αντιπολίτευσης της Λευκορωσίας, Σβετλάνα Τσιχανόφσκαγια.

«Η ΕΕ έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα. Η καταστολή της δημοκρατίας στη Λευκορωσία έχει φτάσει σε ένα νέο επίπεδο», έγραψε στο Twitter.

Με τη σειρά του, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν υποστηρίζει το να επιτραπεί στην επικεφαλής της αντιπολίτευσης της Λευκορωσίας Σβετλάνα Τσιχάνοφσκαγια να παρευρεθεί στη σύνοδο κορυφής του G7 του επόμενου μήνα (έκανε η ίδια σχετικό αίτημα), εάν οι οικοδεσπότες, το Ηνωμένο Βασίλειο, θέλουν να την προσκαλέσουν, δήλωσε αξιωματούχος του Élysée.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This