«Λεφτόδεντρα» στους δήμους η λύση για το Μεταναστευτικό, κατά τον Μηταράκη

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου συνεχίζει να μοιράζει λεφτά, για να φέρει εις πέρας την αποστολή του

Must Read

Με γήπεδα ποδοσφαίρου και επισκευές σε σχολεία προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι της μετατροπής των ακριτικών περιοχών της χώρας μας σε… «μουσουλμανοχώρια» ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο οποίος συνεχίζει να… μοιράζει λεφτά, για να φέρει εις πέρας την αποστολή του!

Όπως ανακοινώθηκε χθες από το Ταμείο Αλληλεγγύης του υπουργείου του, εγκρίθηκαν «στο πλαίσιο της στήριξης των τοπικών κοινωνιών που συμβάλλουν στη διαχείριση του Μεταναστευτικού»… Όπως μάλιστα υποστήριζαν κάτοικοι περιοχών, είναι ακριβώς αυτά τα «προγράμματα» που έκαναν εκλεγμένους δημοτικούς άρχοντες να κάνουν στροφή 180 μοιρών μετά την εκλογή τους!

Έτσι, κατόπιν πρόσκλησης του υπουργείου, οι δήμοι Δυτικής Λέσβου, Χίου και Ζηρού χρηματοδοτούνται με συνολικό ποσό 875.000 ευρώ για δημοτικά έργα, έπειτα από προτάσεις που κατέθεσαν, κατά την κρίση τους και βάσει των τοπικών αναγκών. Συγκεκριμένα, στη Δυτική Λέσβο θα δοθούν 90.000 ευρώ για «ανακατασκευή του γηπέδου 5×5 στη Σκάλα Συκαμνιάς, στον Δήμο Χίου 380.000 ευρώ για επισκευή και συντήρηση δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων, ενώ στον Δήμο Ζηρού στην Πρέβεζα θα δοθούν 400.000 περίπου ευρώ για επισκευές σε λύκειο και τη βελτίωση εγκαταστάσεων του δημοτικού γηπέδου».

Το Μεταναστευτικό ως οικονομικό ζήτημα

Κάποιοι, απ’ ό,τι φαίνεται, αντιμετωπίζουν το Μεταναστευτικό αποκλειστικά ως οικονομικό ζήτημα και θεωρούν ότι μπορούν με τέτοιου είδους «μπιχλιμπίδια», τα οποία καλούνται να διαχειριστούν οι δημοτικές Αρχές, να «εξαγοράσουν» τις συνειδήσεις αυτών που αντιστέκονται στον εποικισμό της χώρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This