Τετάρτη 4/8/2021

Ο «πράσινος» Αλέξης δεν ξέχασε το Γουέμπλεϊ!

Αποκάλυψη ότι, ως παιδάκι, στο δωμάτιό του είχε αφίσες του Δομάζου και του Αντωνιάδη, των θρυλικών παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, έκανε εμμέσως πλην σαφώς ο Αλέξης Τσίπρας. Κι αυτό γιατί χθες θυμήθηκε το Γουέμπλεϊ κι ανέβασε, μάλιστα, μια… καταπράσινη φωτογραφία στο Instagram.

«Συμπληρώνεται ακριβώς μισός αιώνας από το έπος του Wembley, τη σπουδαιότερη διάκριση του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο. “Εντεκα αυτοί, έντεκα κι εμείς” συνήθιζε να λέει ο Φέρεντς Πούσκας, ο άνθρωπος που είχε καθοριστική συμβολή στο να μεγαλώσει μια ολόκληρη γενιά με τις αφίσες του Δομάζου, του Αντωνιάδη και του Οικονομόπουλου πάνω από το παιδικό της κρεβάτι. Το Wembley δεν ήταν απλώς ένα ποδοσφαιρικό γεγονός. Ηταν η απόδειξη ότι με πίστη, δουλειά και σχέδιο καμία υπέρβαση δεν είναι ανέφικτη» έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενθυμούμενος τη μεγάλη νίκη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ